05 / 05 / 2024

bakanlık spor tesisi yatırımları 2019

bakanlık spor tesisi yatırımları 2019

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

O konuda ödeme yapan vatandaşlar paralarını geri alacak. Bakanlık duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada dönem ücretini ödeyen öğrencilere bu paralar geri verilecek.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık 64 spor tesisi yatırımı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Batman ve Hakkari şehirlerine 56 milyon liralık 64 spor tesisi inşa edilecek.

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Esatpaşa'ya spor tesisi ve yüzme havuzu inşa edecek, projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

bakanlık spor tesisi yatırımları 2019 Haberi

bakanlık spor tesisi yatırımları 2019

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Batman ve Hakkari'ye 56 milyon liralık yatırım yapması planlanıyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklama kapsamında Batman Valisi Hulusi Şahin ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık ile yapılan görüşmelerin ardından, iki ile gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları, futbol ve basketbol sahalarının inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Batman Valisi Hulusi Şahin, Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve iki ilin ilçe belediye başkanlarıyla buluştu. Bakanlık merkez binada gerçekleşen görüşmelerin ardından, Batman ve Hakkari'ye gençlik ve spor alanında yapılması planlanan yatırımlar konuşuldu. 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, "Tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber edeceğiz, ediyoruz da. Yaptığımız her yatırım, her planlama gençlerimiz için. Çünkü gençlerimiz bizim geleceğimiz, umudumuz." diye konuştu.

Son 18 yılda Türkiye'de tesisleşmede devrime imza attıklarını belirten...