29 / 06 / 2024

Bakça Gayrimenkul iletişim

Bakça Gayrimenkul iletişim

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu...

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Bakırköy City Koşuyolu iletişim!

12 kat şeklinde inşa edilen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Bakırköy City Koşuyolu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Bakça Gayrimenkul iletişim Haberi

Bakça Gayrimenkul iletişim

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bozoğlu tarafından kuruldu.

Bakça Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu: GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Atatürk Mahallesi Sedef Cad. Ata2/ATSH Sitesi B3 Apt. No:5/66...