29 / 04 / 2024

Bakırcı Kemer iletişim

Bakırcı Kemer iletişim

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 41 adet daireden meydana geliyor. Lansmanı Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kemerburgaz Kemer Ville iletişim!

Daire alanlarının 135 metrekare ile 200 metrekare arasında farklılık gösterdiği Kemer Ville projesinde 40 adet daire bulunuyor. Kemerburgaz Kemer Ville iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi!

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bakırcı Kemer projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlıyor...

Bakırcı Kemer Evleri fiyat!

Bakırcı Kemer Evleri projesi Kemerburgaz'da 41 adet lüks daireden meydana geliyor. Bakırköy Kemer Evleri'nde satışlar başladı...

Bakırcı Kemer projesi satışa çıktı!

Butik bir proje olarak Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bakırcı Kemer projesi satışa çıktı. Bakırcı Kemer projesi 3 blokta toplamda 41 adet lüks konuttan meydana geliyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi!

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek projenin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Bakırcı Kemer iletişim Haberi

Bakırcı Kemer iletişim

Bakırcı Yapı imzası ile hayata geçirilecek Bakırcı Kemer Konutları için ön talep toplanıyor. Konut, ofis ve sosyal alanlardan oluşan proje 3 katlı 3 blok halinde yükselecek.


İstanbul Avrupa Yakası Kemerburgaz bölgesinde inşa edilecek Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 'nde 41 adet konut bulunuyor. Proje banka kredisi kullanılabiliyor. 



Kemerburgaz Bakırcı Kemer Evleri'nin önümüzdeki ay basına tanıtılması planlanıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 



Bakırcı Kemer iletişim

Telefon: 0212 625 15 16

Web: www.bakirciyapi.com

Özge...