29 / 04 / 2024

bakırcı kemer satılık

bakırcı kemer satılık

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 41 adet daireden meydana geliyor. Lansmanı Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Bakırköy City satılık ev fiyatları!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi!

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bakırcı Kemer projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlıyor...

Bakırcı Kemer Evleri fiyat!

Bakırcı Kemer Evleri projesi Kemerburgaz'da 41 adet lüks daireden meydana geliyor. Bakırköy Kemer Evleri'nde satışlar başladı...

Bakırcı Kemer projesi satışa çıktı!

Butik bir proje olarak Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bakırcı Kemer projesi satışa çıktı. Bakırcı Kemer projesi 3 blokta toplamda 41 adet lüks konuttan meydana geliyor.

Bakırköy Pruva 34 satılık daire!

Bakırköy Pruva 34 satılık daire fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak...

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Central Park Bakırköy satılık!

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Veliefendi Central Park İstanbul satılık!

Veliefendi Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Bakırköy'de inşa edilecek projede 1.200'ün üzerinde konut yer alacak.

Bakırköy Central Park İstanbul satılık!

Bakırköy Central Park İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek.

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev!

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

bakırcı kemer satılık Haberi

bakırcı kemer satılık

Bakırcı Yapı imzası ile hayata geçirilecek Bakırcı Kemer Konutları için ön talep toplanıyor. Konut, ofis ve sosyal alanlardan oluşan proje 3 katlı 3 blok halinde yükselecek.


İstanbul Avrupa Yakası Kemerburgaz bölgesinde inşa edilecek Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 'nde 41 adet konut bulunuyor. Proje banka kredisi kullanılabiliyor. 



Kemerburgaz Bakırcı Kemer Evleri'nin önümüzdeki ay basına tanıtılması planlanıyor. Projede 24 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 



Bakırcı Kemer iletişim

Telefon: 0212 625 15 16

Web: www.bakirciyapi.com

Özge...