06 / 05 / 2024

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak iletişim

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak iletişim

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy’de kentsel dönüşüm tekrar gündeme geldi!

Bakırköy köklü geçmişi ile İstanbul’da eski yapıların bulunduğu ilçelerden biri. Eski yapıların modernize edilmesi ve depreme dayanıklı konutlarda oturmak isteyen vatandaşlar, Bakırköy için kentsel dönüşüm sürecini tekrardan dile getirdi…

Bakırköy Yenimahalle 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Yenimahalle Sınırları İçerisinde Kalan 901 Ada 18 No'lu Parsele İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak iletişim Haberi

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak iletişim

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü eski ve antika eşyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı...