02 / 05 / 2024

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü fiyatları

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü fiyatları

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Bakırköy'deki askeri araziyi 232 milyon TL’ye satıyor!

TOKİ, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan eski askeri araziyi satışa çıkardı. Atatürk Havalimanı'nın hemen yanında bulunan arsa için 232 milyon TL isteniyor.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü fiyatları Haberi

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü fiyatları

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen tesislerin Beşiktaş Spor Kulübüne (BJK) kiralanmasının ele alınacağı dünkü Belediye Meclis toplantısı gündemi değiştirilerek, başka bir tarihe ertelendi. 


Halen içinde 7 tenis kortu, 3 futbol sahası, fizik tedavi merkezi, normal ve engelli  kapalı yüzme havuzu ve bir de kreş bulunan Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü tesislerinin başkanlığını ve müstecirliğini İbrahim Mamati üstleniyor ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından halka açık olarak işletiliyor. 


8700 lira kira, 1 milyon TL masraf 


Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından yıllar önce Amatör Spor Kulüplerine yıllık 8 bin 700 TL ile kiraya verilen 55 dönüm üzerine kurulu tesisin temizlik, güvenlik, elektrik ve su masrafları Bakırköy Belediyesi tarafından karşılanıyor. Tesis yılda 1 ila 2 milyon TL arasındaki masrafa karşılık 87 bin TL gelir...