02 / 05 / 2024

bakırköy belediye başkanlığı aday adayı ali fatinoğlu

bakırköy belediye başkanlığı aday adayı ali fatinoğlu

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını basın toplantısı ile açıklayan Sanayici ve İşadamı olan Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

bakırköy belediye başkanlığı aday adayı ali fatinoğlu Haberi

bakırköy belediye başkanlığı aday adayı ali fatinoğlu

Ali Fatinoğlu

1987 yılında Fatinoğlu Holding'in temellerini atan iki kardeşten biri olan Ali Fatinoğlu, yerel seçime yaklaşık 8 ay kala bugün yapılan bir basın toplantısı ile Bakırköy Belediye Başlanlığı için aday adaylığını açıkladı.


Ali Fatinoğlu kimdir?

Sanayici ve İşadamı olarak tanınan Ali Fatinoğlu, 1962 İstanbul doğumlu. İlkokul ve ortaokulu Ataköy Muhittin Üstündağ okulunda okudu. Bakırköy Lisesi'ni bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra ise yüksek lisansı İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde yaptı.


Fatinoğlu'nun ilk iş deneyimi, Teftiş Kurulu sınavını kazanarak Anadolu Bankası’nda Mali Tahlil ve Ekonomik Araştırmalar biriminde uzman yardımcısı olarak çalışmak oldu. İkinci işi ise, Bedrettin Dalan'ın belediye başkanlığı döneminde Hamidiye Suları başta olmak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işletmeleri oldu.


1 Haziran 1988 tarihinde  İGDAŞ, Deniz Otobüsleri, Metro, Halk Ekmekler, Asfalt...