03 / 05 / 2024

Bakırköy Kennedy Caddesi ne zaman yapıldı

Bakırköy Kennedy Caddesi ne zaman yapıldı

Bakırköy'deki sahil yolu Kennedy Caddesi, 1958 yılında inşaatı sürerken havadan böyle görüntülendi... Kennedy Yolu yapılırken bir yandan da deniz dolduruluyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Bakırköy'de asansör kazası: 4 işçi yaralandı!

Bakırköy İncirli Caddesi'nde 7 katlı bir binanın inşaatında talihsiz bir kaza yaşandı. Binada yaşanan asansör kazasında 4 işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Bakırköy'de belediye mülklerine tahliye!

Bakırköy'deki İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan Belediyenin mülkiyetinde bulunan tahliye edildi.

Bakırköy Tren İstasyonu 2017 yılında açılıyor!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İstasyon Caddesi üzerinde Bakırköy esnafıyla sokak kahvaltısında buluştu. Kerimoğlu, kahvaltıda esnafın sorunlarını dinledi ve bunun yanında istasyon müjdesi verdi.

Bakırköy Blue Evler'de teslimler Mayıs'ta!

Bap Yapı, Kadıköy, Bakırköy, Eyüp, Bağdat Caddesi, Topçular gibi bölgelerde kentsel dönüşüm projelerini sürdürüyor. Bakırköy'de 'Blue Evler' adlı proje bitmek üzere. Daireler Mayıs sonu teslim edilmeye başlanacak.

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Spesiyal Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Mustafa Hasan Güzel Şube Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İnanöz Turizm Seyahat ve Otobüs İşletmeciliği Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Serdar İnanöz Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde açıldı.

Bakırköy Basınköy'de acele kamulaştırma kararı!

Bakırköy İlçesi sınırları içerisinde gerçekleştirilecek Küçükçekmece Aşık Veysel Caddesi D-100 Karayolu Arası Yol Kavşak Uygulama İmar Planı kapsamında Basınköy yolunda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bakırköy'de patlama!

İstanbul'da, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Hareket Ordusu Caddesi'nde patlama meydana geldi. İstanbul'da, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Hareket Ordusu Caddesi'nde bulunan bir çöp kutusunda meydana gelen patlama sonucu 1 kişi yaralandı.

Bakırköy Kennedy Caddesi'nin inşaat haline bakıyorsunuz!

Bakırköy'deki sahil yolu Kennedy Caddesi, 1958 yılında inşaatı sürerken havadan böyle görüntülendi... Kennedy Yolu yapılırken bir yandan da deniz dolduruluyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1942 yılında Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bir arsa 4.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Akşam Gazetesi'ne verilen ilanda Bakırköy Zuhurat Baba Caddesi'nde bin 500 metrekare deniz manzaralı arsa metrekaresi 3 liradan 4 bin 500 liraya satılacakmış.

Bakırköy Kennedy Caddesi ne zaman yapıldı Haberi

Bakırköy Kennedy Caddesi ne zaman yapıldı

İstanbul'un en uzun yolu olan sahil yolu, Kennedy Caddesi 1958 yılında inşaat halindeymiş... İşte o yıl uçaktan çekilen fotoğraftan bölgenin manzarası...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Kennedy Caddesi inşaatı sürerken bir yandan da Bakırköy'de denize doldurmalar yapılıyormuş, Yedikule tarafında ise tesviyeler bitmek üzereymiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...