17 / 05 / 2024

Bakırköy meydan

Bakırköy meydan

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçeye ikinci bir meydan kazandıracaklarının müjdesini verdi. Meydan yeri de belirlendi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Artvin Cerattepe bilirkişi raporu Bakırköy'de protesto edildi!

Artvin Sivil Toplum Kuruluşları, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanarak Cerettepe'de yapılması planlanan madencilik faaliyetlerine ilişkin verilen olumlu bilirkişi raporunu protesto etti.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşecek!

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

Semerkand Line Bakırköy satışa çıktı!

Bakırköy Meydanı'na yakın bir konumda yükselen " Semerkand Line Bakırköy " projesi Zuhuratbaba Mahallesi'nde toplam 53 ile 390 metrekare arasında 214 konut ile satışa çıktı.

Bakırköy'e ikinci meydan geliyor!

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçeye ikinci bir meydan kazandıracaklarının müjdesini verdi. Meydan yeri de belirlendi.

Bakırköy'e ikinci meydan geliyor!

Özgürlük Meydanı'nın yer aldığı Bakırköy'e ikinci meydan projesi geliyor. Bakırköy meydan projesinin Kartaltepe ile Osmaniye mahalleleri arasında yapılması planlanıyor. Yeni meydan ile bir transfer merkezi oluşturulacak...

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı!

Bakırköy Bağcılar metro güzergahı, M3 hattı Başakşehir'den Bakırköy İDO'ya kadar giderek Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda Marmaray ile entegre olacak şekilde tasarlanıyor. Hattın 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor...

Emlak Konut Bakırköy Osmaniye arsası kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, İstanbul Bakırköy Osmaniye'deki 3 adet parsel üzerinde bulunan Fabrika'nın kira değerleme raporunu yayınladı...

Biskon Bakırköy Referans ‘ta 513 bin TL’ye 2+1 home ofis!

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı imzası taşıyan Bakırköy Referans Evleri projesinde satışa sunulan 87 adet home ofis yer alıyor. Projenin minimum ofis fiyatı 270 bin TL…

Referans Bakırköy Residence fiyatları!

Biskon Yapı projesi olan Referans Bakırköy’de satış süreci devam ediyor. Referans Bakırköy Residence fiyatları 731 bin liradan başlangıç gösteriyor

Bakırköy meydan Haberi

Bakırköy meydan

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Yeni imar planlarında Bakırköy’e ikinci bir büyük meydan öngörüyoruz. Kartaltepe ve Osmaniye Mahallelerimizin arasında yer alacak ikinci meydan aynı zamanda Bakırköy’ün merkezinin trafiğini de çok rahatlatacak" şeklinde konuştu. 


YERİNDE VE KATINDA DÖNÜŞÜM 


Kentsel dönüşüm için bazı ilkeler belirlediklerini dile getiren Başkan Kerimoğlu “Vatandaşları yerinden etmeyeceğiz, yerinde dönüşüm yapacağız. Halkın cebinden para çıkmayacak.  Metrekareyi azaltmadan dönüşüm yapacağız. Kira yardımında bulunacağız. Katında ve konumunda değişim yapacağız” diye...