17 / 05 / 2024

Bakırköy meydanı nerede

Bakırköy meydanı nerede

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ilçeye ikinci bir meydan kazandıracaklarının müjdesini verdi. Meydan yeri de belirlendi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Artvin Cerattepe bilirkişi raporu Bakırköy'de protesto edildi!

Artvin Sivil Toplum Kuruluşları, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanarak Cerettepe'de yapılması planlanan madencilik faaliyetlerine ilişkin verilen olumlu bilirkişi raporunu protesto etti.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşecek!

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Central Park İstanbul Residence Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 45 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Bakırköy Central Park İstanbul nerede?

Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Kartaltepe'de 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City nerede yapılacak?

Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City'de dairelerin alanları minimum 87 metrekare olarak tasarlandı. Proje bedeli 200 milyon TL olarak belirlenen proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City nerede?

200 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Bakırköy City Konutları'nın 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 165 adet daireden oluşuyor. Peki Bakırköy City nerede?

Kartaltepe Bakırköy City nerede?

Bakırköy City Evleri 10 katlı bloklar halinde yükseliyor. 165 daire ve 33 dükkandan oluşan proje 9 bin 933 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Kartaltepe Bakırköy City nerede?

Bakırköy City Rezidans nerede?

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Bakırköy City 42 bin 310 metrekare inşaat alanında oluşuyor. Proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Rezidans nerede?

Bakırköy meydanı nerede Haberi

Bakırköy meydanı nerede

BAKIRKÖY Belediyesi Kentsel Tasarım ve Gelişim Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Yeni imar planlarında Bakırköy’e ikinci bir büyük meydan öngörüyoruz. Kartaltepe ve Osmaniye Mahallelerimizin arasında yer alacak ikinci meydan aynı zamanda Bakırköy’ün merkezinin trafiğini de çok rahatlatacak" şeklinde konuştu. 


YERİNDE VE KATINDA DÖNÜŞÜM 


Kentsel dönüşüm için bazı ilkeler belirlediklerini dile getiren Başkan Kerimoğlu “Vatandaşları yerinden etmeyeceğiz, yerinde dönüşüm yapacağız. Halkın cebinden para çıkmayacak.  Metrekareyi azaltmadan dönüşüm yapacağız. Kira yardımında bulunacağız. Katında ve konumunda değişim yapacağız” diye...