01 / 05 / 2024

Bakırköy Yaşam Köyü kapanacak mı

Bakırköy Yaşam Köyü kapanacak mı

Bakırköy’deki Yaşam Köyü’nün kullanım hakkının 10 yıllığına BJK Derneği’ne verilmesi, spor sahaları ve kreşlere yeni kayıt alınmaması çevre sakinlerini endişelendirdi. Tesislerden yararlanan vatandaş, “Yaşam Köyü halka kapanmasın” diyor

Bakırköy Şenlikköy 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi 276 ada 13 parsel, 1241 ada 1 ve 2 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 117 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Yaşam Köyü'nün BJK'ye devredilmesi endişe yarattı!

Bakırköy’deki Yaşam Köyü’nün kullanım hakkının 10 yıllığına BJK Derneği’ne verilmesi, spor sahaları ve kreşlere yeni kayıt alınmaması çevre sakinlerini endişelendirdi. Tesislerden yararlanan vatandaş, “Yaşam Köyü halka kapanmasın” diyor

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun temeli atıldı!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın temel atma töreni yapıldı. Başbakan Yıldırım, "2018’in en geç sonunda artık Bakırköy İDO iskelesinden Kirazlı’ya kadar tam 9 kilometre metro yerin altından buraya , artık 10 dakikada geleceksiniz." dedi.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Beşiktaş'a 14. lig şampiyonluğunu getirmesine kesin gözüyle bakılan başkan Fikret Orman, diğer taraftan siyah beyazlı kulübe yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.

Bakırköy Yaşam Köyü kapanacak mı Haberi

Bakırköy Yaşam Köyü kapanacak mı

Bakırköy Belediyesi, yıllar önce ilçe halkının spor yapabilmesi ve sosyalleşebilmesi için Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nü kurmuştu... 50 dönümlük bir alana yayılan Yaşam Köyü’nde futbol sahaları, tenis kortları, yüzme havuzları, kreşler ve restoranlar bulunuyor. Bakırköylüler de yıllardır bu imkânlardan faydalanıyor. Fakat şu günlerde, bu Yaşam Köyü’yle ilgili bir kriz yaşanıyor. Belediyenin burayı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’ne kiralayacak olması, çevre sakinlerini endişelendiriyor. Bu kararla birlikte Yaşam Köyü’nün halka kapatılmasından korkuluyor. Spor sahaları ve kreşler için yeni kayıtların alınmaması da bu kaygıları güçlendiriyor. Anlayacağınız, şu günlerde Bakırköy’deki en önemli gündem maddelerinden biri Yaşam Köyü’nün akıbeti...

BAŞKAN AÇIKLADI

Peki vatandaş bu endişelerde haklı mı, yoksa bunlar yersiz korkular mı? İşte bu sorunun yanıtını Bakırköy Belediyesi yetkililerine sordum. Yaşam Köyü’nün kiralanmasının 10 Haziran’daki belediye mecis...