22 / 07 / 2024

Bakırköylüler imza kampanyası

Bakırköylüler imza kampanyası

Bakırköy'deki 50 senelik binalarda yaşayanlar “Her an apartman yıkılacak diye uykularımız kaçıyor” diye isyan etti.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm düğümü çözüldü! Parsel bazlı dönüşüm izni çıktı!

İBB'in merakla beklenen temmuz ayı olağan meclis toplantısından Bakırköy için senelerdir beklenen parsel bazlı dönüşüm için izin çıktı. Evlerini yenilemek isteyen Bakırköylüler, alan ve parsel birleştirme şartı aranmadan yaşadıkları yerleri dönüştürecek.

Bakırköylüler'den imar isyanı!

Bakırköy'deki 50 senelik binalarda yaşayanlar “Her an apartman yıkılacak diye uykularımız kaçıyor” diye isyan etti.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Balıkesir'de tapusuz evlerin satış ihalesi iptal!

Balıkesir'deki 16 mahallede köylülerin, yaşadıkları evler ve araziler tapusuz olduğu gerekçesiyle Hazine tarafından satışa çıkarıldı. Köylüler imza kampanyası düzenleyerek satış ihalesi kararını iptal ettirdiler. 

Bakırköylüler dönüşüm bekliyor!

Bakırköy halkının katında, konumunda, yerinde dönüşüm beklediğini söyleyen Kent Konseyi Başkanı Kerimoğlu, "Binaların ortalama yaşının da 50 olduğu gerçeğiyle hazırladığımız planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sunduk." dedi.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İmpo İmar, Türkiye’ye 30 Bakırköy ilçesi kazandırdı!

1996 yılından bu yana kent planlamasında önemli projelere imza atan İmpo İmar ekipleri, bugüne kadar 30 Bakırköy ilçesi büyüklüğündeki alanın planlamasını gerçekleştirdi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy'ün kentsel dönüşüm sorunu için çalışılıyor!

Bakırköy'de geleneksel sabah kahvaltıları sürüyor. Başkan Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak'ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülere kentsel dönüşüm probleminin ötelenemez bir sorun olduğunu söyledi.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'ye!

Zaman ve Mekan Yapı tarafından inşa edilen Bakırköy Sahil Apartmanı projesinde daireler 3+1 ve 5+2 şeklinde dizayn edildi. Toplam 12 adet daireden meydana gelen proje tek blok halinde yükseliyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'den başlıyor!

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. 1 adet kalan 135 metrekarelik 3+1 bahçeli daire 750 bin TL'den satışa sunuluyor.

Bakırköylüler imza kampanyası Haberi

Bakırköylüler imza kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Bakırköy'ün 7 mahallesinin imar düzenlemesinin reddedilmesi ilçede yaşayanların tepkisine sebep oldu. Sözcü'den Hande Zeyrek'in haberine göre, ‘Evlerimiz çürük' diyen vatandaşlar imza kampanyası başlatıp ‘Ölmek istemiyoruz' dedi.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nin en eski binalarında olan 47 yıl önce inşa edilen 6 katlı 33 dairelik Şahin apartmanının her yeri dökülüyor. Daire sahipleri son yaşanan 5.8'lik depremde hasarın daha da arttığını dile getirdi. Yenileme için 3 sene önce diğer binalarla birleşerek ada bazlı yenileme için başvuru yaptıklarını fakat hâlâ imar ve destek beklediklerini belirttiler

ŞAHİN APARTMANI YIKILDI – YIKILACAK

GİRİŞE UYARI YAZISI ASILDI

Bakırköy Osmaniye Mahallesi'ndeki Şahin apartmanı sakinleri binanın girişine “Binamızdan beton parçaları düşmekte kendinizi ve çocuğunuzu koruyun' uyarı yazısı astı. 

Hanife Metin

Depreme gerek yok ki . Biz her gün korkudan ölüyoruz....