24 / 07 / 2024

bakü Alfemo mağazası

bakü Alfemo mağazası

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Gratis 500'üncü mağazasını Aksaray'da açtı!

Kişisel bakım marketi Gratis 500. mağazasını Aksaray'da açtı. Açılışta konuşan Gratis'in CEO'su 500'üncü mağazaya ulaşmanın hem Gratis hem de sektör için önemli olduğunu söyledi...

Gratis 400. mağazasını Palladium AVM'de açtı!

Türkiye'nin kişisel bakım marketi Gratis, 400'üncü mağazasını Ataşehir Palladium AVM'de hizmete açtı.

Tuvid'in yeni mağazası Mersin'de açıldı!

Büyük beden giyimde iddialı olan Tuvid, yeni mağazasını Mersin'de açtı. Mersin mağazasında büyük bedende metrekare bakımından Türkiye'nin en geniş alanına ulaşan firma, önümüzdeki dönemde daha etkin olmayı hedefliyor.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

D’S Damat Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını açtı!

Erkek moda markası D’S Damat, Azerbaycan’daki üçüncü mağazasını Bakü’de açtı. Metro Park’taki açılışta markanın yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Sandalyeci, Bakü'de mağaza açtı!

İzmir’de 13 yıl önce kurulan Sandalyeci, yurtdışındaki 6’ncı mağazasının Bakü’de açtı. Kerim Başterzi, “Yakın gelecekte de burada bir fabrika kurarak üretim yapmayı ve bu coğrafyadan daha fazla ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. " dedi.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

bakü Alfemo mağazası Haberi

bakü Alfemo mağazası

Alfemo açıklamasına göre, Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi. Bakü'nün mobilya ticareti açısından en önemli noktası olan Babek Caddesi'nde yer alan 4 katlı Alfemo mağazasında, tasarım ürünü mobilya koleksiyonunun yanı sıra Kids Teens markalı bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonu da yer alıyor.


Alfemo, Orta Asya'daki mağaza sayısını da artırmaya devam ediyor. Kazakistan ve Özbekistan'da hizmet veren Alfemo'nun Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan, Kırgızistan, Gürcistan ve Moğolistan mağazalarının hazırlıkları sürüyor. Alfemo, 2016 sonuna kadar 4'ü Kazakistan'da olmak üzere toplam 8 mağaza ile Orta Asya'da faaliyet göstermeyi hedefliyor.


AA


Haber PR şirketi tarafın şu şekilde yayınlandı;


Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, her kıtada  büyümeyi sürdürüyor. Orta Asya’daki mağaza sayısını hızla artıran markanın Azerbaycan’ın...