27 / 04 / 2024

Bakü Olimpiyat Stadyumu projesi

Bakü Olimpiyat Stadyumu projesi

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

Bakü Olimpiyat Stadı 24 ayda tamamlanacak!

Azerbaycan'da yapılan Bakü Olimpiyat Stadı ve Dünya Petrol Devi SOCAR'ın Genel Merkez Binası gibi birçok üst düzey proje, Türk inşaat şirketi Tekfen İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor...

Anel Grup Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun elektrik işleri için Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun elektrik ve mekanik işlerini Anel Grup yapacak!

ANEL Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tekfen İnşaat'la sözleşme imzaladı. Yatırımın toplam tutarının 102.6 milyon dolar olduğu açıklandı...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Bursa Fehmi Gerçeker Stadyumu yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘spor tesisleri ve hizmet binalarının bakım onarım çalışmaları kapsamında’ yenilediği Fehmi Gerçeker Stadyumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Alanya Oba Stadyumu yenileniyor!

Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen ve 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda mücadele eden Alanyaspor’un sahası, Oba Stadyumu’nda bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'na suni güneşleme sistemi geliyor!

Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu’nda sona gelindi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap halde bulunan Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldi.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır kullanılmayan ve harap haldeki Mahmudiye 18 Eylül Stadyumu’nun bakım onarım ve yenileme çalışmalarına başladı, stadyumu’nun tribünleri, soyunma odaları ve saha temizliği yeniden yapılacak...

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini iyileştiriliyor!

Manisa 19 Mayıs Stadyumu bakıma alındı. Stadyum müdürü Çakır: Zemin iyileştirme çalışmalarını Akhisar Belediyespor'un 21 Şubat'taki Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Bakü Olimpiyat Stadyumu projesi Haberi

Bakü Olimpiyat Stadyumu projesi

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor. ODE Starflex Cam Yünü Boru, ODE Starflex Cam Yünü Levha ve ODE R-Flex ürünlerinin kullanıldığı Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.


Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de, Büyük Şor Gölü yakınında konumlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu; 68 bin kişilik kapasiteli, 496 bin metrekare toplam saha alanında yerleşen ve 204 bin metrekare toplam kapalı inşaat alanı bulunan Proje, ticari alanlar, engelli, genel kullanım, basın ve özel kullanıma ayrılmış CIP, VIP ve VVIP kısımlarını içeriyor. 2015 Haziran ayında dünyada ilk kez düzenlenecek olan Avrupa Olimpiyatları için Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş.’nin projelendirme ve inşaatını üstlendiği Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin, projelendirme ve yapım süresi...