07 / 05 / 2024

Bakü projeleri

Bakü projeleri

Petrol zengini bugünkü Bakü kendisini yeniliyor. Geniş bulvarları ve muhteşem apartmanlarıyla burası Paris'e çok benziyor. Yeni inşa edilen Venedik tarzı bir kanalda gondollar yüzüyor.

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca projeleri için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

İstanbul TOKİ Silivri ve Çatalca için başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu... Hemen bakın...

TOKİ'den ucuz konut almak isteyenler hemen bakın! TOKİ 2022 projeleri için tarih belli oldu! Bu tarihi sakın kaçırmayın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen 2022 projeleri için nefesler tutuldu. Peki TOKİ 2022 projeleri için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar....

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Bakü'de enerji ve ulaştırma projeleri konuşulacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, yarın Bakü'de düzenlenecek üçlü devlet başkanları zirvesinde bir araya gelecek.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Sinpaş, Bakü Recexpo Fuarı'na katılacak!

Sinpaş, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sinpaş’ın birbirinden özgün ve yaşam kalitesi yüksek projeleri bu kez 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Bakü kentinde düzenlenecek "Recexpo Fuarı”nda tanıtılacak.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Bakırcı Yapı Kemer projesinin lansmanı Ekim'de!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk'taki projeleri anlattı!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında konuşan Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı hayata geçecek yeni projelerin müjdesini verdi.

Bakü projeleri Haberi

Bakü projeleri

Hazar Denizi kıyısında Sidney'deki Opera Binası'na benzer bir binanın inşaatında yükselen vinçleri görüyorsunuz.



En muhteşemi ise LED ekranla kaplı dış yüzeyleriyle kavis çizerek gökyüzünde üç cam diş gibi parıldayan Alev Kuleleri.



Azerbaycan'ın başkenti Bakü geçmişten beri farklı mimari tarzları bir arada barındırmasıyla biliniyor. Ortaçağda etrafı duvarlarla çevrilmiş ve bugün bir kısmı hala ayakta olan şehir Arap, İran, Osmanlı ve Oryantal esintiler taşıyordu.


Petrol zengini bugünkü şehir ise kendisini yeniliyor. Sovyet döneminden kalma gri sanayi bölgeleri yıkılıyor veya dış cepheleri kaplanıyor. Hazar Denizi kıyısında klasik Avrupa, Sidney ve Dubai'den esintiler yükseliyor artık.



Sovyetler Birliği'nin 1991'de çöküşünden kısa bir süre sonra şehirdeki dönüşüm başladı.



1993'te Cumhurbaşkanı Aliyev'in iktidara gelişiyle birlikte kentsel dönüşüm adı altında inşaat sektörüne milyarlarca dolar akıtıldı. 2003'te yerine geçen...