03 / 05 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars Demir İpek Yolu’

Bakü-Tiflis-Kars Demir İpek Yolu’

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Ankara-Sivas YHT Projesi ile ilgili duyuru yaptı. Projenin ilk ray serimi için 25 Mart Pazar günü tören düzenlenecek...

Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları

Dolar kurundaki yükseliş bakır ve demir fiyatlarını artırdı. Bu yükseliş hurda fiyatlarına da yansıdı ve hurda fiyatları resmen fırladı. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 19 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına dev zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi! 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile hurda fiyatlarına dev zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Bakü-Tiflis-Kars Demir İpek Yolu’ Haberi

Bakü-Tiflis-Kars Demir İpek Yolu’

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara-Sivas arasındaki seyahat süresini 2 saate düşürecek Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi ile ilgili açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, projenin ilk ray serimi, 25 Mart Pazar günü törenle yapılacak. Yerköy’deki YHT şantiyesinde yapılacak törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katılacak.

Ankara-Sivas ve Ankara-İzmir hatlarının inşaatının devam ettiğinin belirtildiği açıklamaya göre, Küçük Asya ile İpek yolu güzergahındaki Asya ülkelerini birleştiren demiryolu koridorunun önemli akslarından birisi olan Ankara-Sivas YHT Projesi'nde üstyapı çalışmalarına geçilecek.

YHT projesi Kayaş-Yerköy ve Yerköy-Sivas arası olmak üzere üstyapısı iki etaptan oluşuyor. YHT projesinin Yerköy-Sivas etabının üstyapı çalışmaları, Yerköy YHT şantiyesindeki ilk ray serimiyle başlayacak.

Ankara-Sivas YHT Hattı, Sivas-Erzincan ve Erzincan-Erzurum-Kars hızlı demiryolu hatlarıyla bütünleşerek, Bakü-Tiflis-Kars Demir İpek Yolu’na entegre...