28 / 04 / 2024

bakyapı bursa

bakyapı bursa

Prestij serisinin ikinci halkası Esenyurt İstanbul Prestij Park ile adından söz ettiren Bakyapı, memleketi Bursa’da 918 konuttan oluşan yeni projesinde 1 ayda 500 konutun satışını gerçekleştirdi.

BakYapı Bursa'ya yabancı yatırımcı çekiyor!

Veysel Bakgör, son bir yıl içinde Bursa'da yaptıkları projelere yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Bakgör, gelecek yıl Bursa'da yüzde 8 olarak uygulanacak KDVnin kent için bir şans olduğuna da dikkati çekti.

Bursa Bak Yapı Evleri projesi!

Bursa Bak Yapı Evleri projesi 1000 adet konuttan meydana geliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneğinin olduğu Bak Yapı Bursa Evleri projesi Yenişehir'de Fen İşleri arazisi üzerinde yükseliyor...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Bursa’nın en büyük kentsel dönüşümüne imza atıyor!

Bakyapı 2024 yılına birbirinden değerli dev projelerle giriyor. Bakyapı “Prestij Koru” projesinde kentsel dönüşümle tek seferde 2500 konut yapacak.

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Optimum ev fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Optimum projesi Ekim 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Bursa Prestij Optimum ev fiyatları..

Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Elit Evleri 552 konuttan meydana geliyor. Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Prestij Optimum Bursa fiyat 2017!

Bursa Osmangazi'de inşa edilen Prestij Optimum Bursa projesi Bakyapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 990 bağımsız üniteden meydana geliyor. İşte Prestij Optimum Bursa fiyat 2017..

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat 2017!

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat listesi 379 bin TL'den başlıyor. Prestij Elit Bursa'da 0,69 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları!

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Bakyapı Prestij Optimum projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Prestij Hayat Bakyapı fiyat 2017!

Prestij Hayat Bakyapı fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Bursa Prestij Evleri'nde teslimler Nisan 2019'da gerçekleştiriliyor...

bakyapı bursa Haberi

bakyapı bursa

Bursa’ya yabancı yatırımcıları da çekmeye aday olan projedeki 50 konut, Suudi Arabistan ve Bahreyn gibi ülkelerin oluşturduğu bir konsorsiyuma satıldı. Bakgör, ayrıca şirket olarak Avrupa’ya da açılacaklarının bilgisini verdi.

Gayrimenkulde 20 yıllık geçmişe sahip Bakyapı, Bursa’ya yabancı yatırımcıyı çekecek prestijli bir projenin satışına başladı. 160 Milyon TL’lik yatırımla Bursa Osmangazi’de yaklaşık 54 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yükselmekte olan Bakyapı Prestij Modern’de 918 konut 53 işyeri yer alacak. 

Projenin İstanbul’da yoğun ilgi gören İstanbul Prestij Park projesinin ardından hayata geçtiğini belirten Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, 2014 yılının ilk lansmanı yapılan projelerinden olan Bakyapı Prestij Modern’in bine yakın bağımsız birim sayısı ile büyük bir proje olduğuna dikkat çekti.

Kentsel dönüşümle yüzünü yenilemeyi planlayan Bursa’ya böyle prestijli ve modern bir projeyi...