03 / 07 / 2024

Balance Güneşli

Balance Güneşli

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de KDV indirimi ile yatırım fırsatları devam ediyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de iş ve yaşam standardı yükseliyor!

Güneşli ve çevresinin tek A + ofis projesi olarak öne çıkan Balance Güneşli ‘de, güvenlik, konfor ve verimliliğe yönelik maksimum faydayı sağlamak adına akıllı bina yönetiminde entegre çözümler sunan Honeywell ile yaşamı kolaylaştıran özel otomasyon sistemleri geliştirildi.

Balance Güneşli'de Honeywell ile yaşam kolaylaşacak!

İnsan ve çevre duyarlılığı yüksek, konforu ve güvenliği ön plana alan sistem ile Balance Güneşli‘de iş ve yaşam standardı yükseliyor

Balance Güneşli'de ofis fiyatları 371 bin TL’den başlıyor!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile İstanbul ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Balance Güneşli’den 371 bin TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak mümkün…

Balance Güneşli nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerine komşu olan Güneşli'de hayata geçen Balance Güneşli projesi lokosyonu ile değer yaratıyor. Proje nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor.

Balance Güneşli: Lokasyonu ile değer yaratan ofis projesi!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'de, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli ile birlikte nitelikli ofis projelerinin sayısı da artıyor.

Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da!

Mart 2016 'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçlarını gözeterek, daha verimli ve yaratıcı çalışma ortamları sunmak amacı ile "yeni nesil ofis yaşamı" nın en iyi örneğini ortaya koyuyor...

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Güneşli Bölgesi'nin Tek A+ ofis projesi Balance Güneşli!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor.. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da başlayacak...

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Balance Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 17 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Balance Güneşli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

ÇİKOLATA ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban Ailesi'nin yatırımı olan Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor.

Balance Güneşli satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Balance Güneşli projesi toplam 311 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Balance Güneşli satış fiyatları metrekare bazında 5 bin 700 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi!

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi 2016 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 311 adet bağımsız birim yer alıyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli Haberi

Balance Güneşli

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı.  Şölen Çikolata’nın yaklaşık 250 kişilik yönetim kadrosu ile taşındığı ve Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markaların da tercih ettiği Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor. 

Bakanlar Kurulu kararıyla işyerlerinde teslimde uygulanan yüzde 18 KDV kısa bir süreliğine yüzde 8’e indirildi. Yeni KDV oranı sayesinde Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler önemli oranda maddi tasarrufla yatırım yapabiliyor. Satın alınan ofis istendiği...