18 / 05 / 2024

baldur süspansiyon çayırova makas fabrikası alımı

baldur süspansiyon çayırova makas fabrikası alımı

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çayırova Şekerpınar'da buluna makas fabrikasının satış görüşmelerinin Baldur Süspansiyon Üretim Sanayi ve Tiacret A.Ş.-İstanbul firması ile devam ettiğini bildirdi...

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu için imalat ve montaj işleri sözleşmesi imzalandı!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parselde yer alan Çayırova 1 nolu deposunun üst katında yapılacak bölme duvar imalat ve montaj işleri için İmalat ve Montaj İşleri Sözleşmesi imzalandı.

Çayırova Belediyesi'nden 91.4 milyon TL'ye satılık 56 iş yeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 56 işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satışı bedeli 91 milyon 478 bin TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO, Çayırova'da dev depo inşa etti!

Reysas Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çayırova Kampüsü içindeki yatırım değeri yaklaşık 75 milyon TL, olan 12'nci binasının inşaatını tamamladı...

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunun kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çayırova'daki deposunun kira sözleşmesi 1 yıllığına uzatıldı. Depoyu 1 yıl daha Mono Sanal Mağazacılık kullanacak.

Çayırova Belediyesi'nden 19 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Çayırova Belediyesi, Şekerpınar Mahallesi sınırlarında bulunan 12 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Şubat'ta gerçekleşecek..

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Delta Akaryakıt'a kiraladı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi'nde yer alan deposunu geçtiğimiz yıl Delta Akaryakıt'a kiralamıştı. Kira sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Kocaeli Çayırova'da gündem arsa kamulaştırılması!

Kocaeli Çayırova Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Yatırım ve projelerin konuşulduğu toplantıda, arsa kamulaştırılması gündeme geldi.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

baldur süspansiyon çayırova makas fabrikası alımı Haberi

baldur süspansiyon çayırova makas fabrikası alımı


Çemtaş tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulumuzun 20 Mart 2014 tarihli 2014/15  nolu toplantısında ;

Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar2 mah. 34LIIIB, 34LII pafta, 187 ada ve 18 parselde 22.312,36 m2 alan üzerinde kurulu Makas Fabrikasının arsa, binalar ve makinalar ve diğer teferruatı ile bir bütün olarak satılması ile ilgili, yabancı sermayeli "BALDUR SÜSPANSİYON ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.-İSTANBUL"  ile ön görüşmelere başlanılmasına, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 no'lu Özel Durumlar Tebliği'nin 6. maddesi kapsamında "İçsel Bilgilerin Kamuya Açıklanmasının Ertelenmesi" ile ilgili olarak Makas Fabrikasının satışı konusunda başlayan görüşmeler ve gelişmelerin kamuya açıklanmasının Şirketimizin meşru çıkarlarının zarar görmemesi, kamunun ve yatırımcıların yanıltılmaması için bu bilgilerin gizliliğinin korunmasına, Yönetim Kurulu Kararının imzalandıktan sonra kapalı zarf içinde mühürlenerek Şirket kasasında muhafaza edilmesine ve Makas...