24 / 07 / 2024

bali tuları fiyatları ne durumda

bali tuları fiyatları ne durumda

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Koştular Pera'da 4.4 milyon TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Bursa Koştular Pera projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 400 bin TL'den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen Koştular Pera'da 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Akın akın oraya koştular! Fiyatları duyan o markete saldırdı! Sebze ve meyvede şok eden indirim...

Yükselen fiyatlardan dolayı marketler fiyat sabitleme ve indirime gidiyorlar. Bunlar arasına Tarım Kredi Marketi'de katıldı. 2023 senesine büyük indirimle giren Tarım Kredi Marketi halkın teveccühüne maruz kaldı. Peki hangi ürün ne kadar? İşte detaylar...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu! Herkes kuyumculara koşuyor

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlarken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. Fiyatlardaki düşüşü fırsat olarak değerlendiren yatırımcılar kuyumculara koştular. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Gaziantep'te konut fiyatları ucuzluyor!

Son yıllarda Gaziantep emlak piyasasında suni bir fiyat yükselişi olduğuna dikkat çeken emlakçılar,"Emlak piyasasında yaşanan suni yükselişin sona ermesi ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatları ucuzlayacak" diye konuştular.

Gaziantep'te konut fiyatları yükseliyor!

Son yıllarda Gaziantep emlak piyasasında suni bir fiyat yükselişi olduğuna dikkat çeken emlakçılar, "Emlak piyasasında yaşan suni yükselişin sona ermesi ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatları ucuzlayacak" diye konuştular.

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Petrol fiyatlarının yükselmesi doğalgaz zammını tetikleyecek

Petrol fiyatlarının yükselmesi başta elektrik üretimi olmak üzere konut ve sanayide kullanılan doğalgazda zamları tetikleyecek

ABD'de konut fiyatları artış gösterdi!

ABD'de ağustos ayında konut fiyatları birçok önemli şehirde artış gösterdi

Konutta satış yükseliyor fiyatlar yerinde sayıyor!

Gayrimenkulde talep canlanmasına karşın krizde tamamlanan ve satış için bekleyen binlerce konut nedeniyle fiyatlar artmıyor

Emlak fiyatları artacak mı?

HaberTürk Gazetesi'nden Yiğit Bulut, bugünkü köşesinde "Emlak fiyatları 'artacak' ama bu hatalara dikkat" başlıklı yazı yazdı

Hırvatistan'da emlak fiyatları düşmeye devam ediyor

Hırvatistan'da emlak piyasasında fiyatlar son dört aydan bu yana düşüşünü sürdürüyor

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

bali tuları fiyatları ne durumda Haberi

bali tuları fiyatları ne durumda

Halen Singapur aktarmalı olarak 13.5 saat olan uçuş süresi, direkt uçuşlar başlayınca kısalacak. Bilet fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle özellikle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Batı Java Kültür ve Turizm Ofisi, THY ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğinde düzenlenen Endonezya inceleme gezisine katılan turizmciler, Jakarta ve Bandung’da temaslarda bulundu.

TÜRSAB Endonezya İnceleme Heyeti Başkanı Cengiz Kellekçi, “Endonezya-Türkiye işbirliği anlaşması esnasında İstanbul’dan Bali’ye direkt seferlerin konulacağı gündeme gelmişti ancak olmadı. Jakarta’ya direkt sefer iyi bir başlangıç” dedi.

‘Ye İç Dua Et Sev’  

Bali’nin Julia Roberts’ın oynadığı ‘Ye İç Dua Et Sev’ filmiyle parladığını hatırlatan Seyahatname Turizm ortağı Kaan Erdoğan, “Bali’de eğlence, kültür, yemek, temalı parklar, alışveriş, fil safari, gece hayatı, striptiz şovları, her şey var. En önemli balayı destinasyonu. Üstelik, Malplerden daha...