04 / 05 / 2024

balıkçı destek ödemesi ne zaman

balıkçı destek ödemesi ne zaman

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, balıkçıları mutlu edecek haberi verdi. Pakdemirli, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçıları destekleme ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek ödemesi açıklaması. Bu kadar para verilecek

Aile Bakanlığı destek ödemesi çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından son olarak İŞKUR ile birlikte başlatılan destek kampanyası yine birçok kişiye faydalı olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: 3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip deprem bölgesindeki gelir kaybı yaşayan balıkçılara  3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? 2023 mazot gübre desteği sorgulama ekranı! 

Mazot ve gübre desteği başta olacak şekilde çiftçiler sık sık tarımsal destek ödemelerini araştırıyor. Mazot gübre desteği ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki çiftçilerin mazot gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Destek ödemesi alanları şok eden açıklama! Bu kişilere artık destek ödemesi yapılmayacak!

Destek ödemesi alanlara kötü haber. Artık o kişiler başvuru yapsalar dahi destek ödemesi alamayacak. İşte detaylar!

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

Vatandaşlara destek ödemesi için 7000 TL verilecek! Üstelik geri ödeme şartı olmadan!

Hükümet tarafından geri ödemesiz ve şartsız olarak vatandaşlara 7.000 TL destek ödemesi yapılacak. Bu ödeme anında yatırılacak ve vatandaşların maddi açıdan rahatlamasına yardımcı olacak. İşte detaylar...

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

"Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi var mı 2023?" sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Peki aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın!

balıkçı destek ödemesi ne zaman Haberi

balıkçı destek ödemesi ne zaman

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından, Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçılara destekleme ödemelerinin yarın yapılacağı açıklandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Marmara Denizi'ndeki küçük ölçekli balıkçılara verilecek destek miktarını iki katına (2 bin- 2 bin 900 TL'ye) çıkardık. Marmara'da 3 bin 447 balıkçımız ödeme için başvurdu. Başvuran bölge balıkçılarımıza yaklaşık 8,2 milyon TL destekleme ödemesini 5 Kasım Cuma günü yapacağız" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!

Çiftçilere müjde! Ödeme bugün hesaplara...