27 / 04 / 2024

Balıkesir Belediyesi arsa satışı

Balıkesir Belediyesi arsa satışı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişen 4 arsayı yüzde 25 peşin ve 3 taksit imkanıyla satıyor...

Balıkesir Büyükşehir'den 46.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıeylül ilçesinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 46 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Belediyesi'nden 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 90 milyon 240 bin TL bedel ile satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller; Karesi ve Altıeylül ilçelerinde yer alıyor. 

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Belediyesi arsa satışı Haberi

Balıkesir Belediyesi arsa satışı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Kuva-i Milliye Mahallesi'nde yer alan 4 arsa satışa sunuldu. 

Balıkesir Büyükşehir'in satışını yapacağı arsaların ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde 14:15'te gerçekleştirilecek.

Peki Balıkesir Karesi'de satışı yapılacak arsaların fiyatları kaç lira? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin satışa sunduğu arsaların büyüklükleri 5 bin 255 ile 8 bin 123 metrekare arasında değişiyor. 

Arsa satışı kapsamında ödemeler peşin ve taksitli olarak yapılabiliyor. Ödemelerde yüze 25 peşin ve 3 taksit imkanı sunuluyor. Taksitle satış durumunda  Merkez Bankası Politika faiz oranı (yüzde 14) üzerinden vade farkı uygulanacak olup, taksitli satış sözleşmesi yapılacak.

Balıkesir Karesi'de satışı yapılacak arsaların fiyatları 7 milyon 838 bin 625 TL'den başlıyor, 12 milyon 185 bin 805 TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen...