28 / 04 / 2024

balıkesir Dursunbey Belediyesi

balıkesir Dursunbey Belediyesi

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Karesi Belediyesi 104 konut ve 4 adet ticari alan inşa ettirecek! İhalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Karesi Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Burhaniye'de satılık arsa fırsatı! Dikkat!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 2.744 metrekkarelik arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Balıkesir Karesi Belediyesi'nden 16.2 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 11 arsayı 16 milyon 235 bin TL'ye satıyor...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi hizmete açılıyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tamamlanıyor. Millet bahçesinin yaz aylarında hizmete açılması bekleniyor. 

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

balıkesir Dursunbey Belediyesi Haberi

balıkesir Dursunbey Belediyesi

Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.


6360 sayılı Büyükşehir kanunu uyarınca köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde imar planı kapsamı dışında kalan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere Dursunbey Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dört adet tip ev projesi hazırlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.


Tip Ev Projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, “ Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen ve imar planı olmayan mahallelerimizde uygulanmak üzere belediyemiz tarafından dört değişik konut projesi hazırlandı. Kırsal mahallelerimizde arsalarına konut yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu projeleri Belediyemizden temin edebilirler. Mahallelerimize ev yapmak isteyen vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurarak bu projelerden kendilerine uygun olanı seçibilerler”...