28 / 04 / 2024

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı projesi

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı projesi

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Edremit'te 24.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 219 bin 822 TL bedelle satışa çıkardı...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir'deki Pazarlık Camisi'nin 4 yıllık restorasyonu tamamlandı!

Balıkesir Edremit'te 169 yıl önce inşa edilen Pazarlık Camisi, 4 yıl süren restorasyon çalışması tamamlandı. Cami ibadete açıldı.

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

Hükümet Sistemi ile potansiyel büyüme artacak!

MALİYE Bakanı Naci Ağbal Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin özel sektör yatırımlarını hızlandıracağını ve ülke açısından güzel gelişmelerin olacağını ifade etti.

Balıkesir Karyağmaz Köyü'nde geçinemeyen 404 aile taşınacak!

Hükümet, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak yerinde kalkınması mümkün görülmeyen köylerin taşınmasını kararlaştırdı. Bu kapsamda Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yer alan Karyağmaz köyü taşınacak ilk yer oldu.

Balıkesir Edremit'te arıtma tesisi inşa ediliyor!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ tarafından inşaa edinen Altınoluk ve Narlı Atıksu Arıtma Tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur “Temiz, yaşanabilir, sağlıklı Balıkesir hedeflerine hız kesmeden devam ediyoruz.”dedi.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı projesi Haberi

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı projesi

Balıkesir İli Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/15311 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Balıkesir İli Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 8.944,81...