03 / 05 / 2024

balıkesir her tönüyle kentsel dönüşüm

balıkesir her tönüyle kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 22 Ekim Perşembe Balıkesir Balkonuk Center'da yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Balıkesir projesinin ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Balıkesir Altıeylül projesinin ruhsatını aldığını belirtti. 

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikası 230.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Susurluk İcra Dairesi, Yörsan'ın Balıkesir’deki fabrikasını 230 milyon 550 bin 944 TL'ye satıyor.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Balıkesir Havran için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Havran ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasan Sözbilir: Balıkesir'deki binalar fay bölgesinden uzaklaştırılmalı!

29 Ağustos'ta Balıkesir'de aynı gün içinde yaşanan üç depreme vurgu yapan Prof. Hasan Sözbilir, "Balıkesir'de 7.2 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeline sahip faylar var. Binaları tehlikeli fay bölgesinden uzaklaştırırsak depremden göreceğimiz zararı azaltmış oluruz" diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

balıkesir her tönüyle kentsel dönüşüm Haberi

balıkesir her tönüyle kentsel dönüşüm

Deprem riski taşıyan ve ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz konut stoğuna sahip olan ülkemizi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı gibi gözüken kentsel dönüşümün, kamuoyunda tam olarak anlaşılmasını sağlamak amacıyla planlanan “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 22 Ekim Perşembe Balıkesir Balkonuk Center'da yapılacak.


Balıkesir ve ilçelerindeki arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat sektörünü, inşaat malzemeleri sektörünü ve finans sektörünü yakından ilgilendiren zirveye çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.


KENTSEL DÖNÜŞÜME AİT SORULAR YANIT BULACAK

Kamudan ve özel sektörden, üniversitelerden çok değerli konuşmacıların katılacağı zirvede; Balıkesir' de ve ilçelerinde kentsel dönüşüm süreci içerisinde yapılması gerekenler, kentsel dönüşüm de karşılaşılacak zorluklar ve nasıl aşılacağı, kentsel dönüşümün ülke ekonomisine getireceği katkılar, kentsel dönüşümün finansal ve ekonomik boyutları, arsa...