11 / 05 / 2024

Balıkesir işyeri fiyatları

Balıkesir işyeri fiyatları

Edremit 1. İcra Dairesi, Balıkesir'in Edremit ilçesindeki işyerini satışa çıkardı. Üzerinde yapı marketi bulunan işyerinin toplam satış bedeli 5 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? TOKİ İlk İş Yerim Başvuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesinin ayrıntılarını resmen açıkladı. Peki TOKİ 2022 iş yeri fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz iş yeri başvuru şartları neler? Hemen şimdi bakın! 

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elbistan'da kiralık ev ve iş yeri fiyatları tavan yaptı!

İnşaat sektörünün durduğu Elbistan'da, ev ve iş yeri kiraları da tavan yaptı. Vatandaşlar istediği bölgede çok az kiralık ev buluyorken, kiraların çok yüksek olmasından da şikayetçi. İşte detaylar..

TOKİ 100 bin konut Balıkesir Susurluk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Balıkesir Susurluk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ 100 bin konut Balıkesir Susurluk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Balıkesir Susurluk 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen sorunların yanıtları...

Balıkesir için kamulaştırma kararı!

Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir‘de konut yatırımı hız kazanıyor!

Gayrimenkul değerlendirme platformu Endeksa.com‘un güncel verilerine göre Balıkesir‘de konut fiyatları son 1 yılda %15,56 oranında arttı. İl genelinde ortalama konut fiyatı 258.720 TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 8 TL olduğu açıklandı.

Balıkesir'e 6.5 milyar liralık yatırım hedefi!

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir için hazırladığı 4 hedefi anlattı. Yılmaz, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Balıkesir işyeri fiyatları Haberi

Balıkesir işyeri fiyatları

T.C. EDREMİT 1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN 


2015/141 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


Taşınmazın Tapu Kaydı: Balıkesir ili. Edremit ilçesi. Yolören köyü, 1538 parsel numarada kayıtlı bulunan. 7174.25 kare miktarlı. 2600/5480 arsa paylı, tek katlı betonarme işyeri vasıflı taşınmaz borçlu adına tam hisse ile kayıtlıdır, Taşınmazın Özellikleri: Taşınmaz Edremit ilçesi Yolören köyünde olup Çanakkale-izmir otoyoluna cephelidir. Üzerinde bulunduğu arsayı tam olarak kullanan taşınmaz halihazırda üzerinde Yapı Market bulunmaktadır. Yapı market önde bir teşhir bölümü ve içerisindeki çekme katta, depo ve ofis bölümleri, arkada ise depo ve yemekhane, wc, personel soyunma odaları gibi yaşam alanlarından oluşmaktadır. Ön kısımdaki teşhir alanı, betonarme prefabrik taşıyıcı üzeri çelik konstrüksiyondur. Zemini seramik ve granit kaplıdır. Bu kısmın üzeri alüminyum sandviç panel ile...