04 / 10 / 2024

balıkesir karokolu çöktü

balıkesir karokolu çöktü

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, öğrenci yurdu inşaatı için açılan temel kazısı nedeniyle yan tarafta bulunan karayolunda çökme meydana geldi.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir'de inşaat temelinden çıkan yüzlerce bombanın sırrı ortaya çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında 831 adet el bombası bomba ortaya çıktı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

TOKİ Balıkesir 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir 2. Etap 1. Bölge projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap'ta 52 konut satışa çıktı!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap 668 konut projesinde yer alan 52 adet daireyi satışa çıkardı. Açık satışa sunulan dairelerin fiyatları 219 bin 547 TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesinde yer alan 71 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir İvrindil projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir İvrindil projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Balıkesir'de arazi kavgası! 1 ölü!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde Hülya B. ve kardeşi Ramazan Zümrütler arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, kız kardeş, ağabeyini öldürdü.

Balıkesir'de ev sahibi kiracı kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ve kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kiracı Arif Kafa ve ev sahibi Murat Üvni hayatını kaybetti.

Balıkesir Alibey Adası imara mı açılıyor?

Balıkesir Ayvalık'taki Alibey Adası’nın bir bölümü olmak üzere toplam 72 doğal SİT alanındaki mutlak koruma alanlarının yapılaşmaya açılması planlanıyor. Ayvalık Belediye Meclisi plana karşı çıktı.

balıkesir karokolu çöktü Haberi

balıkesir karokolu çöktü

Balıkesir'in Manyas ilçesinde, öğrenci yurdu inşaatı için açılan temel kazısı nedeniyle yan tarafta bulunan karayolunda çökme meydana geldi. Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından düzenlenen ihaleyi kazanan ve yurt yapımına başlayan firmanın temel kazısında üst kısımdan taşınan toprak malzemeler, Manyas'ın Bandırma, Gönen ve Susurluk ilçelerine bağlantısının sağlandığı karayolunun kavşak noktasına yakın bölümde çökmeye neden oldu. Manyas ilçe merkezinden kavşağa çıkılan yolun son kesiminde trafikte aksamalar yaşanırken, çevredeki iki binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi. Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, "Başta Bandırma ve Gönen karayolunun inşaat kısmındaki alanı tamamen gitti. İnşaatın karayoluna uzaklığı 5 metre olması gerekirken şu anda toprak kaymasından dolayı yol falan kalmadı. Karayolları müteahhit firmaya 250 bin lira ceza uyguladı"...