16 / 05 / 2024

balıkesir köprü

balıkesir köprü

Balıkesir'de bir mahalleye giden yol üzerindeki köprü belediye tarafından yenisi yapılmak için yıkıldı. Şubat ayında başlanan inşaat durdu, mahalleliler köprünün bir an önce açılmasını istiyor. 

Balıkesir'de mahalleliler köprüsünü istiyor!

Balıkesir'de bir mahalleye giden yol üzerindeki köprü belediye tarafından yenisi yapılmak için yıkıldı. Şubat ayında başlanan inşaat durdu, mahalleliler köprünün bir an önce açılmasını istiyor. 

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar itirazları kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planına itiraz!

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Cunda Köprüsü yıl sonuna kadar hizmete girecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adasını ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

İstanbul-Çanakkale-Balıkesir Otoyol Projesi 15 milyara mâl olacak!

İstanbul’u Çanakkale üzerinden Balıkesir’e bağlayan otoyol projesi görüşe açıldı. Otoyol bölümü 9 milyar 843 milyon liraya köprüsü ise yaklaşık 15 milyar liraya mal olması beklenen proje için 6.3 milyar metrekare arazi kamulaştırılacak.

Cunda Köprüsü yıl içinde hizmete girecek!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası ile ana karayı bağlayacak olan köprünün inşaatı hızla devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl hizmete girecek olan köprü ile Ayvalık Körfezi'ndeki denizin kirlilikten kurtularak pırıl pırıl olacağını söyledi.

balıkesir köprü Haberi

balıkesir köprü

Balıkesir Manyas'da  Kızıksa Mahallesi'ne giden yol üzerinde bulunan Kocaçay'ın üzerindeki köprü, ekonomik ömrünü yitirmesinden dolayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir köprü yapmak için yıkıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Şubat ayında inşasına başlanan köprü inşaatı durunca sürücüler ve Kızıksa halkı tepki gösterdi. Kızıksa Mahallesi Muhtarı Kamil Çakır, "Bir an önce köprünün açılmasını istiyoruz"...