22 / 05 / 2024

balıkesir res acele kamulaştırma

balıkesir res acele kamulaştırma

“154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Balıkesir Havran için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Havran ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Karesi ve Balya için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Karesi ve Balya sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir için kamulaştırma kararı!

Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir ve Çanakkale için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

Edremit ve Burhaniye İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Balıkesir'deki bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak..

Trabzon ve Balıkesir'de santral yapımı için acele kamulaştırma!

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Balıkesir ve Kırklareli'de acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ve Kırklareli illerinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santrallerinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların maliye bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kavaklı Rüzgâr Enerjisi Santrali için Balıkesir Karesi'de acele kamulaştırma yapılacak!

Kavaklı Rüzgâr Enerjisi Santrali için Balıkesir Karesi ilçesine bağlı Beyköy, Kavaklı, Aktarma ve Ziyaretli'de belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Balıkesir'de 125 milyon dolarlık elektrik üretildi!

Rüzgar enerjisinde ilk sırada yer alan "Rüzgarın başkenti" Balıkesir'de bulunan yaklaşık 300 Rüzgar Enerji Santrali'nden (RES), 2013 yılında 125 milyon dolarlık elektrik üretildi. Güney Marmara birinci sırada yer aldı.

Balıkesir Merkez ve Kepsut'ta kamulaştırma yapılacak!

Poyraz Rüzgâr Enerji Santrali projesinin yapımı amacıyla Balıkesir Merkez Gökçeören'de ve Kepsut'a bağlı Armutlu ile Recepköy'de proje güzergahında kalan alanlar için acele kamulaştırma kararı alındı...

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

balıkesir res acele kamulaştırma Haberi

balıkesir res acele kamulaştırma

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/8008

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 27/7/2015 tarihli ve 1010 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 10/8/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Ekli dosya için