27 / 04 / 2024

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Uzmanlar İstanbul, Balıkesir, Bursa'da da hissedilen 4.9'luk depremi değerlendirdi: 7 ve üzeri deprem üretebilir...

Dün akşam Çanakkale'deki 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa'dan da hissedildi. Akıllara Marmara depremi geldi. Peki deprem uzmanları neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

TOKİ'den Balıkesir Balya'ya 116 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Balya projesinin ihalesini 29 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Hasan Sözbilir: Balıkesir'deki binalar fay bölgesinden uzaklaştırılmalı!

29 Ağustos'ta Balıkesir'de aynı gün içinde yaşanan üç depreme vurgu yapan Prof. Hasan Sözbilir, "Balıkesir'de 7.2 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeline sahip faylar var. Binaları tehlikeli fay bölgesinden uzaklaştırırsak depremden göreceğimiz zararı azaltmış oluruz" diye konuştu.

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü Haberi

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü

Yaşam Termal Tatil Köyü Balıkesir'in Gömeç ilçesinde yükseliyor. Karaağaç mevkiinde inşa edilen termal tesiste devremülk dairelerin tapuları ömürlük olarak teslim ediliyor. 


Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nün termal suyu içilebilir şifa kaynağı olarak kullanılıyor.  Tesiste spa merkezi, spor merkezi, buhar odası, çamur banyoları, yüzme havuzları ve tuz odaları gibi imkanlar yer alıyor.


Gömeç Yaşam Termal'de yer alan devremülkler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinat ödedikten sonra kalan miktar taksitlendirilebiliyor.


Mart-Nisan ayı gibi teslim edilmesin planlanan Yaşam Termal Tatil Köyü devremülklerinde daire fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tesiste yer alan daire fiyatları devre ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor.


Adres: Karaağaç - Gömeç / BALIKESİR

Telefon: +90...