29 / 04 / 2024

balıkesirde kiralık otel

balıkesirde kiralık otel

Türkiye İş Kurumu Balıkesir Erdek İlçesi Halitpaşa Mahallesinde bulunan 30 odalı 60 yataklı 4 katlı 2 otelden birini 5 yıl süreliğine kiraya verecek diğerini satışa çıkaracak.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesirli bakkal ve eşine 'kiralık daire' dayağı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bakkal dükkanı bulunan Mustafa Mamuk ve eşi Sibel Mamuk, kiralık daireyi göstermelerini isteyen 2 kişi tarafından bilgileri olmadığını belirtince dövüldü.

Çorum'da kiralık konut fiyatları yükseldi!

Kiralık konut fiyatlarının yıllık bazda en çok arttığı 5 şehir ise sırasıyla; Aydın (yüzde 21,89), Yozgat (yüzde 19,51), Balıkesir (yüzde 19,23), Tekirdağ (yüzde 15,76) ve Çorum (yüzde 14,43) oldu.

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Balıkesir Ayvalık'a 164 odalı otel geliyor!

Cafer Türkyılmaz İnşaat Otelcilik ve Turizm A.Ş, Balıkesir Ayvalık'ta 164 oda 328 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. 4 yıldızlı otel projesinde yılın tüm aylarında hizmet verilecek...

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

balıkesirde kiralık otel Haberi

balıkesirde kiralık otel
Yüzölçümü bin 7 metrekare olan taşınmazın muhammen satış bedeli 610 bin TL, geçici teminatı 61 bin TL olarak olup muhammen 1 yıllık kira bedeli ise 32 bin TL olan dinlenme tesisinin geçici teminatı 3 bin 200 TL olarak belirlendi.
Gerçek kişilerden; teminat belgesi, imza sirküleri, temsil durumunda noterden onaylı vekaletname, tebligatın yapılacağı adres, ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı örneği, Tüzel kişilerden; teminat belgesi, temsil durumunda noterden onaylı vekaletname, ihaleye girileceğine dair Yönetim Kurulu Kararı isteniyor.
ihale, 9 Nisan 2009 tarihinde saat 14:00'da açık teklif usulü ile yapılacak.
5 yıl süreyle kiraya verilecek olan taşınmazın ihalesi  28 Nisan 2009 tarihinde saat 14:00'da açık teklif usulü ile...