25 / 07 / 2024

Balıkesirin Ayvalık

Balıkesirin Ayvalık

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan düğün ve kültür merkezinin temeli önceki gün yapılan bir törenle atıldı.

Milli Emlak'tan Ayvalık ve Gemlik'te hem indirimli hem de KDV'den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık ve Bursa Gemlik'te yer alan arazileri satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış detayları...

Ayvalık’taki bina 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu bina 1 milyon 799 bin dolara satılıyor!

Balıkesir Ayvalık’taki binanın 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu binanın ise 1 milyon 799 bin dolara satılması sosyal medyada gündem oldu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık'ta 2 arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Ayvalık'ta 12.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ayvalık Sulh Satış Memurluğu, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan iki adet arsayı 12 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Balıkesirin Ayvalık Haberi

Balıkesirin Ayvalık

Ayvalık’ın en büyük mahallelerinden biri olan Küçükköy Mahallesi girişinde 4 bin metrekarelik alan üzerinde yaptırılacak olan modern kültür merkezinin tek katlı ve 960 metrekarelik kapalı alana sahip olacağı öğrenildi.

Yapılacak kültür merkezinde; 500 metrekarelik alanda 600 kişilik çok amaçlı salonun yanı sıra hizmet ünitelerinin de inşa edileceği bildirildi.

Yaz aylarında geniş bahçesinde yazlık bir düğün salonunun da olacağı kaydedilen Küçükköy’deki Ayvalık Belediyesi’ne ait Kültür Merkezine ait temel atma töreninin Türkiye Cumhuriyeti’nin 92. kuruluş yıldönümünde yapılması ise vatandaşlar tarafından anlamlı olarak kabul edildi.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in eşleriyle birlikte katıldıkları törende; CHP Balıkesir Milletvekili adayları Ali Kemal Deveciler, Ensar Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker ve...