15 / 05 / 2024

Balıkesirli romanlar

Balıkesirli romanlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların konut sorunu çözüldü. Roman vatandaşların eski evleri davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.

Balıkesirli bakkal ve eşine 'kiralık daire' dayağı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bakkal dükkanı bulunan Mustafa Mamuk ve eşi Sibel Mamuk, kiralık daireyi göstermelerini isteyen 2 kişi tarafından bilgileri olmadığını belirtince dövüldü.

Balıkesirli gazetecilere konut müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafoğlu katıldığı Balıkesir Gazetciler Cemiyeti (BGC)’nin düzenlendiği ‘Bahar Pikniği’nde gazetecilere konut müjdesini verdi.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesirli emeklilere konut müjdesi!

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Dünya Emekliler Günü nedeniyle konut talebi ile ilgili yaptığı açıklamalarda bulundu. Kafaoğlu, emeklilere konut müjdesi verdi.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Balıkesirli romanların konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların konut sorunu çözüldü. Roman vatandaşların eski evleri davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.

Balıkesirli romanların 30 yıllık konut sorunları çözüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde romanlar için inşa edilen 34 konutun hizmete alındı.

İlkay Gündoğan, Balıkesir SGK binasını 28 milyon TL’ye aldı!

İngiltere’nin Manchester City takımında oynayan Balıkesirli futbolcu İlkay Gündoğan, Büyükşehir Belediyesi’nin satışa çıkardığı SGK binasını 28 milyon TL’ye satın aldı.

Balıkesir'deki Romanlar Kasım'da evlerine kavuşacak!

Balıkesir Yıldırım Caddesinin devamı olan yolun geçeceği alanda bulunan Romanların 34 konutu bitmek üzere olduğu en geç Kasım ayında yeni dairelerine kavuşacak.

Balıkesirli esnaf ve sanatkara modern hizmet binası geliyor!

Balıkesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nın olağanüstü genel kurulu, dün gerçekleşti. Tek maddelik kongrede, kongreye katılan üyeler, yönetime Oda Hizmet Binası yapımı konusunda yetki verdi

Balıkesir'de şehit polisler adına yapılan tesis hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün ve Özel Harekat Polisi Aydın Nazillioğlu’nun adına yapılan park, çeşme ve tesisleri hizmete açtı

Balıkesir'de Romanlar konut sahibi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman vatandaşlar için inşa edilecek 34 daireli 1. Gündoğan Mahallesi Sosyal Konut Projesi'nin temeline ilk harcı döktü.

Balıkesir'de Romanlar için sosyal konut projesi hayata geçirildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül'de evleri imar yolunda kalan Yıldırım Caddesi üzerindeki Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi.

Balıkesirli romanlar Haberi

Balıkesirli romanlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşlar için yaptırılan 34 konut düzenlenen tören ile hizmete alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katıldığı yeni evlerin hizmete alındığı tören sonrası Roman vatandaşların Yıldırım ve Rüzgar Caddeleri üzerinde bulunan eski evleri ise davul-zurna eşliğinde bayram havasında yıkıldı.


Yıldırım Caddesi üzerinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törende ilk konuşmayı Balıkesir Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Barlin yaptı. İnsana hizmetin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Barlin, Başkan Uğur'a teşekkür etti. Barlin, "34 sıcak dairelerde yaşayacak olan vatandaşlarımız yıkık- dökük barakalardan kurtuldular. Artık çocukları daha sağlıklı bir ortamda büyüyecek ve elektriksiz, susuz kalmayacaklar. Kötü şartları sona ermiştir. Haneleri şen olsun, sofraları bol...