29 / 04 / 2024

balkaya inşaat yasemin evleri

balkaya inşaat yasemin evleri

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Yasemin Evleri'nde teslimler 14 ay sonra!

Beylikdüzü’nün sayfiye yeri olarak da nitelendirilen ve her geçen gün gelişen bölgesi Kavaklı’da şehrin patırtısını arkanıza alıp, yüzünüzü denize döneceğiniz, huzurlu bir yaşam alanı yükselmeye devam ediyor.

Balkaya İnşaat Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara Para Kazandırma garantisi veriliyor. Yüzde 30 peşinat ödenen projede yatırım yapanları ise teslimde kötü sürprizler beklemiyor.

Beylikdüzü Yasemin Evleri'nde 304 bin 500 TL'ye!

Balkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Yasemin Evleri 87 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde bulunuyor.

Balkaya İnşaat Yasemin Evleri'nde yüzde 30 peşinatla!

Balkaya İnşaat, Yasemin Evler projesinde bir ilke imza atıyor. Projeden oturum veya yatırım amaçlı alım yapanlara Para Kazandırma garantisi veriliyor. Yüzde 30 peşinat ödenen projede yatırım yapanları ise teslimde kötü sürprizler beklemiyor.

Sinop'ta kültür merkezi inşaatında tarihi mezarlar bulundu!

Sinop’ta yapımı planlanan Kültür Merkezi inşaatı sırasında çok sayıda tarihi eser ve mezarlar ortaya çıktı. Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, konuyla ilgili açıklama yaptı..

Balkaya İnşaat City Court ne zaman teslim?

City Court Balkaya İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir Bölgesinde inşa ediliyor. Balkaya İnşaat City Court ne zaman teslim? sorusuna haberimizin içinden yanıt bulabilirsiniz. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 konutlar mevcut...

Balkaya İnşaat City Court 'ta 620 bin liraya 3 oda 1 salon!

Balkaya İnşaat City Court 'ta fiyatlar 620 bin liradan başlangıç gösteriyor, Bahçeşehir 'de yükselen projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konut tipleri bulunuyor....

Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı!

Daire fiyatlarının 620 bin TL'den başladığı Balkaya İnşaat City Court vaziyet planı 'nı haberimizde inceleyebilirsiniz...

Balkaya İnşaat'tan City Court'ta 560 bin liraya 3+1!

Balkaya İnşaat"ın hayat verdiği Bahçeşehir City Court projesinde 85 adet daire yer alıyor. Projede 3+1 daireler 560 bin TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

balkaya inşaat yasemin evleri Haberi

balkaya inşaat yasemin evleri

Yasemin Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Yasemin Evleri Kavaklı Projesinde, %10 Peşinatla Şehrin gürültüsünden uzak, Deniz manzaralı dairenizi hemen alın 36 Ay sıfır faiz imkanıyla rahat rahat ödeyin. Üstelik Mayıs 2017'de oturum başlıyor. 


Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde. 


İster Yatırımlık, ama en çok oturumluk…

Her geçen gün büyüyen İstanbul’da yatırımcıları cezbeden birkaç bölgeden biri de Kavaklı’dır. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile. 


Yasemin Evleri yatırımcılar için de cazip bir proje. Yatırım için gelen pek çok ziyaretçinin proje ve...