21 / 05 / 2024

balkon kurban kesimi

balkon kurban kesimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı balkonda kurban kesen vatandaşa acımadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Kanunu’ na aykırı hareket ettiği belirlenen vatandaşa 1012 TL ceza uyguladı...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon’dan Kurban Bayramı kampanyası!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan ve Eylül ayında teslime hazırlanan projesi Çukurova Balkon’da teslime özel başlattığı dört seçenekli kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova Balkon satışta!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Deniz, adalar ve orman manzaralı 'balkon' konseptinde kurgulanan Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Çukurova Balkon Kartal'da 240 bin TL'ye ev!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye daha başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Projede başlangıç fiyatı 240 bin TL..

Kartal’a ‘Balkon’ yapılıyor!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Proje çeşitli büyüklükte 245 konuttan oluşuyor.

Çukurova Balkon 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’daki deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projesi Çukurova Balkon projesi satışa çıktı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Balkon net alana dahil mi?

Yapılardaki balkonların bağımsız bölümün net metrekare hesabına dahil edilip edilmeyeceği merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, balkon net alana dahil mi? Değil mi? İşte yanıtı..

Eve sonradan balkon nasıl yapılır?

Balkonsuz olarak inşa edilen bir eve sonradan balkon eklemek mümkün olabiliyor. Ancak bunun yapılabilmesi için gerekli izinlerin alınması ve mimari projenin yapılmış olması gerekiyor. Peki, eve sonradan balkon nasıl yapılır?

Balkon nasıl genişletilir?

İkamet ettiği meskende daha büyük balkon olmasını isteyen malikler, yaz aylarının yaklaşması ile balkonlarını genişletmek isteyebiliyor. Peki, bir meskende balkon nasıl genişletilir? Hangi izinler gerekir?

balkon kurban kesimi Haberi

balkon kurban kesimi

Kurban Bayramı boyunca hayvan kesimleri sırasında çevrenin kirlenmemesi ve kötü kokuların önlenmesi için çalışan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetim ekipleri, Çevre Kanunu’nu ihlal eden işletmelere ve vatandaşlara ceza uyguladı. Bayram süresinde aralıksız devam eden denetimler sırasında ilginç olaylar yaşandı. Bakanlık Adana’da gelen şikayetler üzerinde bir evin balkonunda kurban kesen vatandaşa ceza uyguladı.

- Balkonda kurbanın cezası 1012 TL

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü Adana Yeşilyurt Mahallesi Cemil Kara Apartmanı’nın 8. katında balkonda kurban kesen vatandaşa 1012 TL cezai işlem uyguladı.  

Bakanlık, Kurban Bayramı süresince belediyeler tarafından kurulan ve izin alınmış yerler dışında kesim yapan ve gerekli kurallara uymayarak çevreyi kirleten kişilere 1012 TL ceza, işletmelere ise 40 bin 636 TL ceza...