14 / 05 / 2024

Ballıoğlu Tekstil kilis camisi neredeBallıoğlu Tekstil kilis camisi ne zaman açılacak

Ballıoğlu Tekstil kilis camisi neredeBallıoğlu Tekstil kilis camisi ne zaman açılacak

Ballıoğlu Tekstil sahipleri Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti. Kilis’e yaptırılacak olan camii ve kız Kuran kursunun plan ve projelerini anlatan Ballıoğlu, Vali Tapsız’ı Camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine davet etti...

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Gayrimenkul Ve Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 449 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Koçoğlu tarafından kuruldu.

Nofal Oğlu Lojistik Emlak Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nofal Oğlu Lojistik Emlak Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Anas Aly I.  Khalıfa Nofal, Hassan Aly I. Khalıfa Nofal ve Alı Alı Ibrahem  Khalefa Nofal ortaklığında kuruldu. 

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Kırmızıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melek Kırmızı tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da eytinburnu, Demirciler Sitesi, Galaksi İş Merkezi'nde kuruldu.

Ballıoğlu Tekstil Kilis'e cami yaptırıyor!

Ballıoğlu Tekstil sahipleri Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti. Kilis’e yaptırılacak olan camii ve kız Kuran kursunun plan ve projelerini anlatan Ballıoğlu, Vali Tapsız’ı Camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine davet etti...

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Aşçıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Aşçıoğlu İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Anadolu Yakası Şubesi, Ahmet Aşçıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta kuruldu.

Karslıoğlu Otel İşletmeleri Turizm şirketi kuruldu!

Karslıoğlu Otel İşletmeleri Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Zeynep Fadıllıoğlu evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

Tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu 'nun Büyükdere 'deki evi, onun hayata ve mimariye bakışını çok güzel özetliyor. Hikayesini; dokular, renkler, tekstil ve saygı duyulmuş mimari vasıflarla anlatmayı sevdiğini söyleyen Fadılloğlu, evini InStyle Home dergisine aç

Eray Kapıcıoğlu Ali Sami Yen'de Torunlar'a ortak!

Dünyagöz yönetim Kurul Başkanı Eray Kapıcıoğlu, iş dünyasına ‘inşaat’ sektörüyle adım atmış bir isim. Ali Sami Yen Stadyumu projesi için ortak arayan Yaşar Aşçıoğlu’yla Torunlar Gıda’yla

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Ballıoğlu Tekstil kilis camisi neredeBallıoğlu Tekstil kilis camisi ne zaman açılacak Haberi

Ballıoğlu Tekstil kilis camisi neredeBallıoğlu Tekstil kilis camisi ne zaman açılacak


İşadamı Mehmet Ballıoğlu ve Fahrettin Ballıoğlu Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.


Kilis Merkez Kazım Karabekir Mahallesi’nde yaptırılacak olan camii ve Kız Kuran kursunun temel atma töreninin bugün yapılacağını belirten İşadamı Ballıoğlu, yapılacak Temel atma töreni programı için Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında bilgilendirdi.


Kilis’e yaptırılacak olan camii ve kız Kuran kursunun plan ve projelerini anlatan Ballıoğlu, Vali Süleyman Tapsız’ı Camii ve Kız Kuran kursunun temel atma törenine davet etti.


Nezaket ve davet ziyaretinde bulunan İşadamı Mehmet Ballıoğlu konuşmasında “Bu memleket hepimizin. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah daha çok güzel çalışmalara imza atacağız. Valilik olarak bize verilen her türlü destekten dolayı Vali Sayın Süleyman Tapsız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.


Yapılan davet ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Tapsız, misafirlere teşekkür ederek,...