13 / 05 / 2024

Balsamo Suites açıldı mı

Balsamo Suites açıldı mı

Ataşehir yeni bir iş oteline kapılarını açıyor. Aralık ayında hizmete girecek olan Balsamo Suits özel tasarımı ve müşteri odaklı kaliteli hizmeti ile Batı Ataşehir'in yıldızı olmaya hazırlanıyor.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi açıldı!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından açıldı.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Taksim Endless Boutique açıldı!

2012 yılından beri A plus butik otelcilik hizmeti veren Endless Hotels Group’un, Endless Suites ve EN Suites’ten sonra üçüncü oteli olan Endless Boutique hizmete açıldı.

Clarion Hotel Şişli'de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı!

Clarion Hotel Suites Şişli’de açıldı. Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım attı.

Raven Suites ve Pub Mis sokakta açıldı!

Raven Suites ve Pub. Faros Group zincirinin son halkası Raven Suites&Pub İstanbul'un merkezinde, İstiklal caddesinin bir paraleli olan Mis sokakta açıldı...

Nar Suites Bomonti hizmete açıldı!

Nar Suites Pera, Nar Galata ve Nar Sophia Sultandan sonra şehrin merkezine konumlandırılmış residence tasarımına sahip olan Nar Suites Bomonti hizmete açıldı...

Rixos zincirinin 14. halkası Elysium Suites Taksim açıldı!

Rixos Hotelsin İstanbuldaki ilk otel projesi olma özelliğini taşıyan Rixos Elysium Suites Taksim, zincirinin 14. halkası açıldı. Böylece İstanbul dubleks odalı otelle tanıştı...

Rixos Elysium Suites Taksim açıldı!

Rixos Hotels'in İstanbul'daki ilk oteli Rixos Elysium Suites Taksim açıldı. 'İstanbul'un ilk dubleks odalı süit oteli' olarak hizmete giren Rixos Elysium Suites Taksim, zincirin 14'üncü halkası oldu

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Balsamo Suites açıldı mı Haberi

Balsamo Suites açıldı mı

İstanbul'un Anadolu yakasının öne çıkan ilçelerinden Ataşehir her geçen gün başarılı projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de özellikle iş dünyasının tercih edeceği Balsamo Suits. Konaklama için misafirlerine ev sıcaklığını sunan otel, aynı zamanda işyeri donanımlarına sahip bölümleri ile toplantı yapmak ya da zamanını çalışarak geçirmek isteyenlerin adresi olmayı hedefliyor.

Aralık ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan Balsamo Suits, İstanbul'a iş seyahati için gelen ya da İstanbul'da Anadolu yakasında toplantı yapmak isteyenler için yeni bir çözüm olacak.

Finans Merkezi'nin kurulması ile İstanbul'un en cazip noktası haline gelen Ataşehir hem civarda bulunan alışveriş merkezleri hem de her iki köprüye, Sabiha Gökçen Havalimanı'na kolay ulaşımı sayesinde iş dünyasının sıklıkla tercih ettiği bir lokasyon halini aldı. 


İstanbul dışından gelenlerin konaklaması ya da toplantı...