11 / 05 / 2024

Balsüzen İnşaat nerede

Balsüzen İnşaat nerede

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jan Özen İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 6 milyon 457 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özen tarafından kuruldu. 

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Balsüzen İnşaat nerede Haberi

Balsüzen İnşaat nerede

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Göktürk Merkez Mh.Göktürk Cd. N.71 F...