17 / 05 / 2024

Baltalimanı Polis Evi

Baltalimanı Polis Evi

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

İsrail belediyesi Kudüs’te Filistinlilere ait evi yıktı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

İsrail belediyesi Filistinlilere ait iki evi yıktı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait iki evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evi yıktı!

Cebel El-Mukebbir beldesine polis eşliğinde baskın yapan İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi 5 kişilik Filistinli aileye ait evi yıktı.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Adolf Hitler'in doğduğu ev polis merkezi olacak!

Adolf Hitler'in 1889 yılında doğduğu Avusturya'daki Braunau am Inn kasabasındaki evi polis merkezine dönüşecek.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

Şehit Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak!

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ordulu polis memuru Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak.

İstanbul, İzmir ve Antalya'daki polis evleri satılacak mı?

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. Maliye Bakanlığı konuyu 13 yıl sonra tekrar gündeme getirdi.

Kahramanmaraş Elbistan Polis Evi kent müzesi olacak!

Elbistan’ın tarihi kimliğini yansıtan en önemli eserlerden biri olan ve şuanda polisevi olarak kullanılan binanın Kent Müzesi’ne dönüştürülmesini öngören projenin startı verildi.

Marmaris'te turizm zirvesi toplantısı yapıldı!

Marmaris'te turizm değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Polis Evi 'nde düzenlenen toplantıda hanutçuluk ile mücadele için top yekun seferberlik ilan edildi.

Iğdır Polis Evi'nde yangın!

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalede yetersiz kalması üzerine, polis evinin önünde bulunan TOMA'lardan da su sıkılarak yangın kontrol altına alınmaya çalışıldı

Caferağa Mahalle Evi boşaltılıyor!

Kadıköy'deki Caferağa Mahalle Evi'ne sabah saatlerinde gelen polis, sokağı yaya ve araçlara kapattıktan sonra binayı boşaltmaya başladı. Mahalle sakinleri, müzik ve sloganlar eşliğinde protesto başlattı.

Baltalimanı Polis Evi Haberi

Baltalimanı Polis Evi

2003 yılında dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, polis evi ve moral eğitim merkezlerini özelleştirme kapsamına aldı, ancak bir adım atılmadı. 13 yıl sonra Maliye Bakanlığı konuyu tekrar gündeme getirerek İstanbul'daki Baltalimanı, Beylerbeyi ve Ortaköy polis evleri ile Antalya, İzmir, Ayvalık ve Didim'deki polis moral eğitim merkezlerini satmak için çalışma başlattı.


Çalışma kapsamında İstanbul'daki ilk özelleştirme için Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı 16 Mart 2016'da İstanbul 3 Numaraları Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na izin başvurusu yaptı. Başvuruyu değerlendiren komisyon, Sarıyer Maden Mahallesi'nde 8 bin 871 metrekarelik Hazine'ye ait arazi üzerinde bulunan Sarıyer Polis Moral Eğitim Tesisleri, Baltalimanı Polis Evi binalarının satışı konusunu 18 Ağustos günü yapacağı toplantıda ele alacak.Konaklama, düğün organizasyonu, restoran ve kafe hizmeti veren Baltalimanı tesisleri, Sakıp Sabancı...