02 / 05 / 2024

BAM cevizli

BAM cevizli

İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri (BAM), Cevizli'deki yeni binasına taşındı. 2013'te temeli atılan binanın 160 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

Kartal Cevizli'deki 1 milyon 680 bin metrekarelik rezerv yapı alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Cevizli Mahallesi Sınırları İçerisinde Belirlenen Yaklaşık 168 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, Plan Notu İlaveleri askıya çıkarıldı.

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında kuruldu.

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Maltepe Cevizli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi, Tugay Deresi Kuzeyi Park ve Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 08.11.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tarihi Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü hakimevi oluyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nin bahçesinde yer alan tarihi "Cevizli Tütün Araştırma Enstitüsü" binası Hakimevi oluyor. Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı hazırlattığı proje ile binanın çok yönlü sosyal tesis olarak kullanılması için harekete geçti...

Cevizli Meydanı yakında açılıyor!   

Cevizli Meydanı Projesi'nin park ve meydan çalışmalarında sona gelindi. Meydan kısa süre içinde vatandaşların kullanımına hazır hale gelecek. 

Bam Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bam Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aksu tarafından kuruldu.

Cevizli Tekel Fabrikası'na ilişkin 2 soru meclis gündeminde!

İstanbul Kartal'daki Cevizli Tekel Fabrikası'nın bir özel üniversiteye bedelsiz olarak tahsisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Cevizli Afraze Kartal Rezidans fiyatları!

Toplam 135 bağımsız bölümden meydana gelen Cevizli Afraze Kartal Rezidans fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Cevizli Deluxia Park fiyat listesi!

Cevizli Deluxia Park fiyat listesi 411 bin 900 TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme fırsatı sunulan proje Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Deluxia Park Cevizli güncel daire fiyatları!

Deluxia Park Cevizli güncel daire fiyatları 413 bin 900 TL'den başlıyor. Deluxia Park Residence projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

BAM 160 milyon liralık yeni binasında!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri (BAM), Cevizli'deki yeni binasına taşındı. 2013'te temeli atılan binanın 160 milyon lira değerinde olduğu belirtildi.

BAM cevizli Haberi

BAM cevizli

İstanbul Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi'nde yaklaşık bir yıldır hizmet veren İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri (BAM), Cevizli'deki yeni binasına taşındı. 


Son teknoloji kullanılarak inşa edilen binanın 160 milyon lira mal olduğu açıklandı. 


Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu,"İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Türkiye'deki iş yükünün yüzde 40'ına bakıyor. Anadolu Adliyesi'nde iyi bir şekilde misafir edildik. Artık kendi binamıza geçme zamanı geldi ve bugün de buradayız" açıklamalarında bulundu. 


Salihoğlu, sözlerine şu şekilde son verdi: "2013'te temeli atılan bina 6 Blok ve 110 bin metrekare kapalı alanı olacak şekilde ve son teknoloji ile inşa edildi. Bize de çok çok çalışıp güzel kararlar altına imza atmak...