08 / 05 / 2024

Bambi Yatak şube

Bambi Yatak şube

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Bambi Yatak 2019’da 500 mağaza daha açacak!

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ev ürünleri sektörünün yatak alanında önemli oyuncular arasında bulunan Bambi Yatak, yeni mağazalar açacak.

Artan turist sayısına istinaden mevcut yatak kapasitesi ne durumda?

Turizm sektörü, dünyada en hızlı gelişen ve büyüyen sektörlerin başında yer llıyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Antalya şube sorumlusu Ömer Latif Yalçın artan turist sayısına istinaden mevcut yatak kapasitesini değerlendirdi.

BRN Yatak, BRN X-Sensor ile en uygun yatağı seçmenizi sağlıyor!

Yatak ve uyku ürünlerinde ihracat şampiyonu BRN Yatak, Ankara Armada’da bulunan mağazasındaki BRN X-Sensor ile kişinin vücut yapısına en uygun yatağın seçilmesini sağlıyor.

Türkiye İş Bankası Irak'ta iki şube açacak!

Türkiye İş Bankası Irak'ın Duhok kentinde iki şube açmak için hazırlıklara başladı...

200 yatak ve üzeri hastanelerde yeşil bina sertifikası isteniyor!

Sağlık Bakanlığı’nın 200 yatak ve üzeri kapasitedeki tüm hastanelerde uluslararası yeşil bina sertifika sistemi olan LEED’i zorunlu hale getirmesiyle, yeşil binaların kapsamı genişliyor...

Anadolubank şube sayısı 100'e ulaştı!

2013'te büyümeyi hedefleyen Anadolubank şube sayısını 100'e çıkardı. Anadolubank'ın Esenyurt, Sancaktepe, Tuzla Organize Sanayi, Sultanbeyli ve Demirciler Sitesi'nde şubesi var...

Özsüt yaklaşık 25 franchise şube açacak!

Özsüt, fırın ye kafe konseptiyle yaklaşık 25 franchise şube açacak. Bir Özsüt şubesi için belirlenen aylık ciro hedefi ise 80 bin ile 100 bin TL arasında değişiyor

Ofis kafe zinciri Urban Station Galata'ya şube açtı!

Ofis kafe zinciri Urban Station, Maslak'tan sonra şimdi de Galata'da şube açtı...

İşbir Yatak Radisson ve Sheraton gibi otellerin tercihi!

İşbir Yatak’ın son teknolojiyi kullanılarak ürettiği Ar-Ge’leri dünyanın en prestijli zincir otelleri tarafından tercih ediliyor.

Turizm sektörüne 2012'de 71 bin yeni yatak için teşvik belgesi!

Turizm sektörü geçen yıl 274 projede 71 bin yeni yatak yatırımı için teşvik belgesi aldı...

Bambi Yatak şube Haberi

Bambi Yatak şube

Türkiye yatak sektörünün önemli oyuncuları arasında bulunan Bambi Yatak, Türkiye’de bulunan mağaza ağını genişletmeyi planlıyor. Son olarak 300. mağazasını Masko’da açan Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltmeyi planlıyor. Ayrıca yılsonunda fabrikasını 25 milyon TL yatırım bütçesiyle +30 bin metrekare daha büyütmeyi planlayan Bambi, bu büyümeyle günlük 1.000 ila 1.200 adet yatak üreterek sektörü domine etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle bugün 300. mağazasını İstanbul Masko’da bulunan Bambi Yatak, Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla hareketlendiriyor.

“Rakamlarla büyümemizi sürdürülebilir kılıyoruz”

Bugün; yurt içi ve yurt dışı toplam 650 bayisiyle 15 ülkede varlığına devam eden Bambi Yatak, 2023 yılında bu rakamı 600’e çıkartmayı amaçlıyor. Her yatırımda olduğu gibi yeni mağazasında ise Bambi, 50 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini arkasına alarak...