08 / 05 / 2024

Bambi Yatak şubeleri

Bambi Yatak şubeleri

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Bambi’den çılgın sezon sonu fırsatı: Bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim!

Bambi Yatak Evi, bahçe mobilyaları için harika bir fırsat sunuyor! "Sezon Sonu Fırsatı" kampanyasıyla bahçe mobilyalarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor. 18 Ağustos - 30 Eylül tarihleri arasında kaçırmayın!

Bambi’den Öğrenci Kampanyası! Bambi 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatak markası Bambi öğrencilere özel bir kampanya başlatarak genç odalarında 9 taksite net indirim yaptı.

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

Bambi Yatak 2019’da 500 mağaza daha açacak!

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ev ürünleri sektörünün yatak alanında önemli oyuncular arasında bulunan Bambi Yatak, yeni mağazalar açacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatı devam ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Aksu, "Geldiğimiz noktada 670 bin kapasiteye ulaştık. Fakat 200 bin yatak kapasitesili proje ve inşaat faaliyetlerimiz de devam ediyor" dedi. 

Şehir hastanelerinde hedef 40 bin yatak kapasitesi!

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Isparta'da, şehir hastaneleri konulu çalıştay gerçekleşti. Çalıştayda konuşan Çalıştaya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper, şehir hastanelerinde 40 bin yatak kapasitesi amaçladıklarını söyledi.

2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak!

Türkiye sağlık anlamında bir devrim yaşıyor. Şehir hastaneleri bir bir açılmaya devam ediyor. Yeni açılack hastanelerle birlikte 2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak...

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları!

Bugün pek çok farklı alanda olduğu gibi, mimaride, dekorasyonda, peyzajda, tasarımda ve aklınıza gelebilecek daha pek çok sektörde dünyanın önemli ülkeleriyle rekabet edebilir bir noktaya gelmiş durumdayız. İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları..

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Bambi Yatak şubeleri Haberi

Bambi Yatak şubeleri

Türkiye yatak sektörünün önemli oyuncuları arasında bulunan Bambi Yatak, Türkiye’de bulunan mağaza ağını genişletmeyi planlıyor. Son olarak 300. mağazasını Masko’da açan Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltmeyi planlıyor. Ayrıca yılsonunda fabrikasını 25 milyon TL yatırım bütçesiyle +30 bin metrekare daha büyütmeyi planlayan Bambi, bu büyümeyle günlük 1.000 ila 1.200 adet yatak üreterek sektörü domine etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilir büyüme stratejisiyle bugün 300. mağazasını İstanbul Masko’da bulunan Bambi Yatak, Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla hareketlendiriyor.

“Rakamlarla büyümemizi sürdürülebilir kılıyoruz”

Bugün; yurt içi ve yurt dışı toplam 650 bayisiyle 15 ülkede varlığına devam eden Bambi Yatak, 2023 yılında bu rakamı 600’e çıkartmayı amaçlıyor. Her yatırımda olduğu gibi yeni mağazasında ise Bambi, 50 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesini arkasına alarak...