03 / 05 / 2024

Bamboo Nazilli ne zaman açılacak

Bamboo Nazilli ne zaman açılacak

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Nazilli Devlet Hastanesi'nin yerine ne yapılacak?

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki eski Nazilli Devlet Hastanesi ve eski Nazilli Sigorta Hastanesi'nin binaları ve arazileriyle ilgili projeler olup olmadığını sordu..

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Bamboo Nazilli 20 Mayıs'ta açılıyor!

Nazilli'ye yeni bir soluk getirerek moda, lezzet ve eğlenceyi ziyaretçilerine bir arada sunacak olan ilçenin ilk alışveriş ve yaşam merkezi Bamboo Nazilli 20 Mayıs'ta kapılarını açıyor.

Nazilli'de Yol Tamirat Bakım ekibi çalışmalarını sürdürüyor!

ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı.

Nazilli Bozyurt Camisi'ne bakım!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Aydın Nazilli'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Nazilli'de bulunan 1.914,03 metrekare yüzölçümüne sahip Nazilli Belediyesi kat karşılığı inşaat yapımı, Nazilli Belediyesi Emlak ve istimlak Müdürlüğü'nce 14 Mayıs 2015 günü saat 15:00'de ihale edilecek.

Nazilli'nin ilk AVM'Sİ Bamboo Nazilli Karakaşlar Group imzası taşıyor!

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Karakaşlar Group' 9'uncu AVM projesini Nazilli'de hayata geçiriyor..

Aydın Nazilli'de 2 milyon 905 bin TL'ye satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi'nde yer alan 5.440 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Nazilli 1. İcra Dairesi tarafından 19 Aralık 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Türkiye'nin en büyük vakum tüp fabrikası Nazilli'de kuruluyor!

Türkiye'de yedi tane güneş enerjisi şirketi birleşerek, Aydın'ın Nazilli ilçesine ülkenin en büyük vakum tüp fabrikasını kuruyor

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Bamboo Nazilli ne zaman açılacak Haberi

Bamboo Nazilli ne zaman açılacak

Yusuf Kemal Karakaş, son yıllarda Türk perakende ve Avm sektöründe en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Yeni açılan avmlerin açılışından birkaç ay sonra kapanmasının beraberinde getirdiği, AVM yatırımlarının karlı mı karsız mı tartışmaları sürerken Yusuf Kemal Karakaş yönetim kurulu başkanı olduğu Karakaslar Group çatısı altında ardı ardına AVM yatırımları gerçekleştirmeye devam ediyor. 


EGE'NİN AVM KRALI 

2003 yılında Söke'de ilk alışveriş merkezi yatırımını gerçekleştirerek sektöre adım atan Yusuf Kemal Karakaş, 8. AVM'sini geçtiğimiz yıl Festiva Outlet Uşak olarak, hizmete açtı. Sektöre girdiği tarihten bu yana neredeyse ortalama bir buçuk yıl da bir avm yatırımına imza atan Karakaş'a "Ege'nin AVM Kralı" desek yanlış olmaz. 


SAYISAL OLARAK EN ÇOK OUTLET AVM'YE SAHİP KURUM 

9. AVM yatırımı olan Bamboo Nazilli Alışveriş Merkezi inşaatının yapımını hızlı bir şekilde...