18 / 05 / 2024

Ban-Ki Moon New York

Ban-Ki Moon New York

New York'ta İklim Zirvesi'nde konuşan Başkan Topbaş "Çevreye duyarlı bina yapanların harçlardan muaf olmasını destekleyebiliriz" dedi Topbaş, "Çevreye duyarlı bina yapanların belirli harçlardan muaf olmasını destekleyebiliriz" dedi

Kadir Topbaş'tan çevreci binalara müjde!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, BM Genel Kurulu için gittiği New York’ta İklim Zirvesi’nde konuştu. Topbaş: “Çevreye duyarlı bina yapanların belirli harçlardan muaf olmasını destekleyebiliriz” dedi.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

New York’u son 10 yılda 1,4 milyon kişi terk etti!

CENSUS'un, son nüfus tahminlerine göre, New York’u 2010 yılından bu yana yaklaşık 1,4 milyon kişi terk etti. New York'un nüfusunda son 10 yılda her hangi bir artış olmadı...

Happy Moon’s Antalya Lara’da yeni şubesini açtı!

Happy Moon’s şube ağını genişletmeye devam ediyor. Happy Moon’s Antalya Lara’daki yeni şubesinde, 55 kişilik deneyimli ekibi ile müşterilerine hizmet veriyor…

New York masalı bitiyor mu?

Milyonlarca kişinin rüyalarına kavuşmak için yerleştiği New York’un büyüsü bozuluyor mu? Raporlara göre bir süredir New York’tan kaçış var.

Hadise New York’ta 3 bin dolara ev kiraladı!

Kız kardeşleriyle ABD'ye giden Hadise otelde 3 kişi oda kiralamak yerine New York’ta bir aylığına 3 bin dolara ev kiraladı.

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

TÜRKEN Vakfı, New York'ta öğrenci yurdu açacak!

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, TÜRGEV ve Ensar Vakfı tarafından 2014'te ABD'de kurulan Türken Vakfının New York'taTürk öğrenciler için 200 kişilik yurt açacağını söyledi.

ABD'de gayrimenkul satın alan kişilere yakın takip!

ABD'de federal hükümet, nakit para akışını ve kara para aklamayı denetim altına almak için, başta New York, Miami ve Los Angeles’ta olmak üzere gayrimenkul satın alan kişilerin izleneceklerini açıkladı.

Carlos Slim New York'taki konağını 80 milyon dolara satıyor!

Meksikalı işadamı Carlos Slim, ABD'de New York şehrinde bulunan Duke-Semans isimli konağını 80 milyon dolara (217 milyon lira) satışa çıkardı. Carlos Slim, dünyanın en zengin ikinci kişisi..

Lazzoni Mobilya, Haliç'te ki otelinden sonra New York'ta da yer arıyor!

Lazzoni Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, Sütlüce’de Haliç kıyısında inşa ettikleri Lazzoni Otel ile turizmde bir zincir olmayı hedeflediklerini belirterek, ''Yurtdışındaki ilk hedefimiz de New York'' dedi.

New Yorklu bir ev sahibi dairesini 22 kişiye kiralayacak!

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

New Yorklu bir ev sahibi dairesini 22 kişiye kiralamak istiyor!

New York'ta kiralar da öğrencilerin alım gücüne göre çok ucuz değil. New York’un merkezinde oturan bir ev sahibi ise buna bir çözüm geliştirdi ve lüks daireyi 22 kişinin kalabileceği şekilde tasarladı.

Ünsal Ban: 3. Havalimanı 150 bin kişiye istihdam sağlayacak!

THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, üniversite tercihlerinin 17 Temmuz'a kadar devam edeceğini hatırlattı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi, adayları bin metre yükseklikten uçurarak tanıtımını yapıyor...

Ban-Ki Moon New York Haberi

Ban-Ki Moon New York


BM Genel Kurulu için gittiği New York'ta İklim Zirvesi'nde konuşan Başkan Topbaş "Çevreye duyarlı bina yapanların harçlardan muaf olmasını destekleyebiliriz" dedi Topbaş, "Çevreye duyarlı bina yapanların belirli harçlardan muaf olmasını destekleyebiliriz. İmkanları koyarsanız insanların buna gönüllü olacağını düşünüyoruz" dedi. 


Habitat İcra Direktörü Johan Clos'un da hazır bulunduğu "Şehir Politikaları Oturumu'na da katılan Başkan Topbaş, İstanbul Boğazı'ndan geçen yakıt tankerlerinin sebep olduğu tehlikeler ve kirlilik hakkında katılımcılara detaylı bilgi...