23 / 07 / 2024

Ban Yapı kayapark evleri projesi

Ban Yapı kayapark evleri projesi

Ban Yapı Yönetim Kumlu Başkam Batuhan Abay, konut sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Ban Yapı şu sıralar Kayapark Evleri projesinin hazırlığında.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile hayata geçirilecek Kayapark Sakura Evleri için düğmeye basıldı. Peki Kayapark Sakura Evleri nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Sanayi yapılarındaki tesisler standartlara uygun inşa ediliyor!

Türkiye Prefabrik Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bağıban, sanayi yapıların içerisinde yer alan tesislerin standartlarına uygun bir şekilde inşa edilmesi durumda deprem etkilerinin azaltıldığını dile getirdi.

TOKİ Kayapark ihalesine 6 firmadan teklif geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda kurulacak Kayapark birinci etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firmadan teklif geldi.

Kayabaşı Kayapark'ın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde yapılacak olan Kayapark 1. Etap rekreasyon alanı inşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Başakşehir Kayapark ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayapark 1. Etap Rekreasyon Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Başakşehir Kayapark'ın ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda yapılacak Kayapark'ın birinci etap ihalesi 7 Eylül 2017'de gerçekleşecek.

Başakşehir Kayapark'ın detayları belli oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayabaşı'nda 1,5 milyon metrekare alanda yapılacak Kayapark'ın birinci etap ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. İşte dev parkın detayları...

TOKİ Başakşehir Kayapark ihalesi 7 Eylül'de!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayapark 1. Etap Rekreasyon Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Ban Yapı'nın hedefi sektöre olumlu katkı sağlamak!

Ban Yapı Yönetim Kumlu Başkam Batuhan Abay, konut sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Ban Yapı şu sıralar Kayapark Evleri projesinin hazırlığında.

Çorlu Kayapark satılık!

2 blok halinde yükselen Çorlu Kayapark satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Kartürk Yapı projesi olarak hayata geçirilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Kayapark Konakları Çorlu projesi!

Konutların satış sürecine devam edilen Kayapark Konakları Çorlu projesi Kartürk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde inşa edilen proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Ban Yapı kayapark evleri projesi Haberi

Ban Yapı kayapark evleri projesi

Ban Yapı Yönetim Kumlu Başkam Batuhan Abay, konut sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, projelerinin temelini insan hayatı ve doğaya saygının oluşturduğunu söyledi. 


Abay, inşaat sektörünün hızla geliştiğini ifade ederek, başlayan her yeni projeyle birlikte sektörde değişimin de kaçınılmaz hale geldiğini kaydetti. Ban Yapı'nın inşaat sektörüne olumlu katkıda bulunmayı hedefleyerek yola çıktığına işaret eden Abay, "Bu yola yeni projesi olan Kayapark Evleri ile devam ediyor. Projenin temelinden sonucuna kadar belli bir disiplini esas alarak planlama yaptık" dedi. Ban Yapı'nın verdiği sözlerin arkasında sonuna kadar durduğunu ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceklerini vurgulayan Abay, projelerin başlangıcı esnasında hedef alman temel özelliğin insan hayati ve doğaya saygı olduğuna dikkat çekti. Batuhan Abay, "Geçmişten günümüze hizmet verdiğimiz her alanda insan ilişküerini...