17 / 05 / 2024

bandırma 1/5 binlik imar planı

bandırma 1/5 binlik imar planı

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM gündemine taşıdı.

BİM'de 10 kg çamaşır deterjanı 299 TL, dana pastırma 85 TL, 1.5 kg yoğurt 49,50 TL!  26 Mart 2024 BİM aktüel ürünler

BİM'de bu hafta, 26 Mart 2024 salı günü 10 kg çamaşır deterjanı 299 TL, dana pastırma 85 TL, 1.5 kg yoğurt 49,50 TL'den satılacak. 26 Mart 2024 Salı BİM Market aktüel ürünler kataloğu...

Bakan Uraloğlu duyurdu: Halkalı-Kapıkule arası seyahat süresi 4 saatten 1,5 saate düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule arası yolcu seyahat süresini 4 saatten 1,5 saate düşürüleceğini açıkladı.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bitcoin 1.5 yılın dibini gördü! Artık çok zor!

Bitcoin 20 bin 800 dolar bandına çekilerek tam 1.5 yılın dibini gördü! Peki, Bitcoin ve kripto paraların düşüşünün sebebi neden düşüyor? Fed faiz kararı ne olacak? Kripto piyasasında neler oluyor? İşte son dakika gelişmeleriyle birlikte adım adım yaşananlar...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen hafta TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda yaptığı sunumda depremde riskli olan binalara ilişkin açıklamalarda bulundu. "İstanbul'umuzda da riskli 1,5 milyon konut var" diyen Kurum, bunların 300 bininin acil olarak dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Bandırma'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 61 bin 577 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bandırma 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Paşabayır Mahallesi, 31 ada 3 parselde yer alan 7 katlı otel binasını  8 milyon 693 bin 537 TL'ye icradan satıyor...

bandırma 1/5 binlik imar planı Haberi

bandırma 1/5 binlik imar planı

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, konuyu TBMM gündemine taşıyan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, “Bandırmaya ayrımcılık mı yapılıyor” dedi.


Mehmet Tüm’ün, yaptığı açıklama şöyle: “Büyükşehir Belediyesi Yasası’na göre 1/5.000’lik plan yapma hakkı Büyükşehir belediyelerine verilmiştir. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yeni ilçe olmalarına karşın merkezdeki Altıeylül ve Karesi ilçelerinin 5.000’lik planlarını yapmış, ancak tarihî bir ilçe olan Bandırma’nın planını bir türlü yapmamıştır.


Bakana soruyorum: Bandırma Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partili olduğu için mi ayrımcılık yapılıyor? Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu tür ayrımcılığı hep yapmaktadır. Buna karşı bir önlem almayı düşünüyor musunuz? Belediye Yasası’nda ayrımcılığı ortadan kaldıracak bu düzenlemeyi yapacak mısınız? Örneğin “Belirli bir süre içerisinde yapılmayan planları ilçe belediyelerinin kendisi yapar.” hükmünü koyacak mısınız? Bandırma halkı bu ayrımcılığa...