30 / 04 / 2024

bandırma istanbul deniz uçağı seferleri

bandırma istanbul deniz uçağı seferleri

Bandırma-İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi Burulaş, Gemlik İlçesi'nden geçen yıl başlattığı deniz uçağı seferlerine Bandırma'yı da ekledi.Bandırma Ticaret Odası üyelerine 15 lira indirim uygula

Bandırma İstanbul arasında deniz uçağı seferleri başlıyor!

Bandırma Ticaret Odası'nın teşebbüsüyle Bandırma-İstanbul arasında karşılıklı deniz uçağı seferleri başlatılmasıyla alakalı olarak BURULAŞ arasında gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından seferler başlıyor. İlk seferini cuma günü olacak.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Bandırma'ya amfi tiyatro inşa ediliyor!

Bandırma Belediyesinin projeleri kapsamında sahil bandında yapılması planlanan Amfi Tiyatro, sondaj çalışmaları ile bugün başladı. Amfi Tiyatro projesi sayesinde açık hava programları daha görkemli olacak...

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri Temmuz'da tamam!

7 Şubat 2015 tarihinde başlatılan ve Bandırma'ya yılardır özlemini duyduğu kapalı pazar yeri, halka söz verilen süre içerisinde tamamlanacak. Bandırmalıların hizmetine sunulacak proje için ekipler gece gündüz titizlikle çalışıyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm uygulanmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilcisi ve Riskli Yapı Tespit Uzmanı Gürkan İlgin, Bandırma'daki kentsel dönüşümün amacına ulaşmadığına dikkat çekti. İlgin, kentsel dönüşümün iki şekilde uygulandığına değindi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

bandırma istanbul deniz uçağı seferleri Haberi

bandırma istanbul deniz uçağı seferleri

15 Haziran'da başlaması planlanan ancak bürokratik işlemlerin uzaması nedeniyle yapılamayan İstanbul Haliç ile Bandırma arasındaki seferlerin ilki bu sabah gerçekleştirildi. Deniz uçağının Bandırma'ya sefer düzenlemesi konusunda öncülük yapan Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı da uçağın ilk yolcusu oldu.


Oda Başkanı Mehmet Kılkışlı, son yıllarda sanayi yatırımlarıyla ön plana çıkan Bandırma'dan İstanbul'a ulaşımı daha kolay hale getirmek istediklerini söyledi. Kılkışlı şöyle dedi: "Bursa'nın Gemlik İlçesi'nden İstanbul seferlerini sürdüren Burulaş'a ait deniz uçağı, İstanbul Haliç'ten kalkarak 35 dakikada başarıyla ilk seferini gerçekleştirdi. Seferlerin aslında 15 Haziran 2014 tarihinde başlaması planlanıyordu. Ancak bürokratik sebeplerden dolayı Bandırma- İstanbul arasındaki deniz uçağı seferleri 29 Eylül 2014 tarihine sarktı." Kılkışlı, deniz uçağının kapasitesinin 8 kişilik olduğunu seferlerin başlamasıyla birlikte Bandırma- İstanbul arasının 35 dakikaya düşeceğini...