03 / 05 / 2024

Bandırma OSB çalışmaları tamalandı mı

Bandırma OSB çalışmaları tamalandı mı

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma' nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi...

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor!

Türkiye'yi sarsan depremin en çok hasar verdiği iller arasında yer alan  Hatay'da yarın enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor. Enkazdan halen canlı çıkan vatandaşlar olması nedeniyle tartışılan enkaz kaldırma çalışması Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Midyat OSB için çalışmalar tamamlandı!

Midyat Organize Sanayi Bölgesini hayata geçirmek üzere çalışmalar tamamlandı. OSB, 2021 yılında Türkiye'de kurulacak ilk OSB olacak.

17 binada enkaz kaldırma çalışmaları tamamlandı!

Barış ve Cumhuriyet sitelerinin olduğu alanda gerçekleşen enkaz kaldırma çalışmalarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 17 binada enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Arazi toplulaştırma çalışmalarıyla ilgili 8 soru TBMM'de!

Arazi toplulaştırma çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Bakanlık tarafından başlatılan ve henüz tamamlanmayan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bandırma OSB çalışmaları tamalandı mı Haberi

Bandırma OSB çalışmaları tamalandı mı

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kocaman, Bandırma'nın coğrafi konumu limanı, demir ve karayolu bağlantısı gibi lojistik avantajlarıyla yatırım için avantajlı olduğunu söyledi.



BANDIRMA Organize Sanayi Bölgesi'deki (OSB) uygun arsa fiyatları, lojistik ve ulaşım ağı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Bölgemize olan yoğun arsa talebi sonucunda mevcut 52 parselin tamamı tahsis edilmiş ve 2. etap genişleme alanı için Bakanlığa başvuru yapılmıştır. Halen 52 parselde 28 firma üretim, 23 firma inşaat, 1 firma ise proje aşamasında. 

Üretimde olan firmalarımızda halen 1000 kişi olan istihdam, firmaların tamamının üretime geçmesiyle birlikte 3000'i aşacak" şeklinde konuştu. 


İMAR ÇALIŞMALARI BAŞLADI 



Mevcut teşvik sisteminde Bandırma OSB'nin 4. Bölge teşvik kademesinde yer alması Bandırma OSB'ye önemli bir yatırım avantajı daha sağladığını belirten...