04 / 05 / 2024

bandırma tmo tesisi ihalesi

bandırma tmo tesisi ihalesi

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale Merkez'deki tesisi satışa sunuyor. Tesis için ihale 23 Mayıs Salı günü yapılacak..

Bandırma'da 22 milyon TL'ye icradan satılık kesimhane tesisi!

Bandırma İcra Dairesi, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Ömerli Mahallesi, 0 ada, 1572 parseldeki kesimhane tesisi ve müştemilatı olan arsa vasıflı taşınmazları 22 milyon 3 bin 539 TL'ye icradan satıyor..

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Bandırma'ya 30 milyon Euro'luk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'nın atık su arıtma tesisi sorununu çözüyor. Proje ile 29 milyon 318 bin Euro'luk yatırım yapılacak.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura satışları 15 Şubat 2016 tarihinde yapılacak. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Proje yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli kuraları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap emekli kuraları 15 Şubat 2016 tarihinde çekilecek. Konutların 2+1 olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekiliş tarihi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura çekiliş tarihi belli oldu. Toplamda 32 tane dairenin emekliler için satışa çıkarılacağı projede yüzde 12 peşinde kalan tutar 180 ay vadelendiriliyor.

Bandırma Misakça Camisi için çalışmalar başladı!

Bandırma Misakça Camisi için çalışmalar başlatıldı. Öncelikle mahalle halkının ibadetlerini yerine getirebilmesi için, mahalle girişinde bulunan boş bina, Belediye ekiplerince düzenlenerek bir ibadethane olarak hizmete sunulacak.

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura!

Balıkesir TOKİ Bandırma Edincik Evleri kura çekimi kapsamında 32 adet daire satışa çıkarılacak. Taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak projede 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura çekilişi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura çekilişi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Bandırma liman projesi için iyi niyet anlaşması imzalandı!

Ahmet Edip Uğur beraberinde kamu ve özel sektör temsilcileri ile Rotterdam’a çıkarma yapıldı. Bandırma ilçesindeki liman projesi için Port of Rotterdam CEO’su ile karşılıklı iyi niyet anlaşması imzalandı.

Bandırma Rotterdam Liman İşletmesi sözleşmesi imzalandı!

Bandırma Belediyesi ile Rotterdam Liman İşletmesi arasında Bandırma’da kurulacak liman için sözleşme imzalandı. Yeni liman sayesinde 10 yılda 11 milyar euro’luk yatırım yapılacak.

bandırma tmo tesisi ihalesi Haberi

bandırma tmo tesisi ihalesi

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Çanakkale Merkez'de Kepez Köyü'nde bulunan 30 bin metrekarelik büyüklüğe sahip hizmet binası, lojman, misafirhane, 4.500 ton kapasiteli yatay depodan meydana gelen tesisi satıyor.


Muhammen bedeli 39 milyon TL olarak belirlenen TMO tesisi için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünden:



1 - Taşınmaz için tespit edilen bedelin %3’ü oranında geçici teminat alınacaktır.

2 - Söz konusu taşınmazın satış ihalesi yukarıda belirtilen yer, tarih ve saatte "Kapalı Zarfla Teklif Alma Yöntemi'ne göre yapılacaktır. Posta, telgraf ve faksla vb. yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Teklif mektuplarının belirtilen tarihte ve belirtilen saatten en geç yarım saat önce TMO Genel Müdürlüğü Gelen Evrak bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir.

4 - İhale ile ilgili şartname ve ilave bilgiler TMO Genel Müdürlüğü, Teknik...