29 / 04 / 2024

bandırma yangın

bandırma yangın

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Bandırma çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı!

Bandırma çöplüğündeki yangın kontrol altına alındı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam metan gazı sıkışmasından çıkan yangının çalışmalar sonucu kontrol altına alındığını söyledi.

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı!

Bandırma çöplüğünde yangın çıktı. Bandırma Belediye Başkan Vekili Erhan Elmastaş, AA muhabirine, yangının metan gazı sıkışmasından çıktığını söyledi. Elmastaş, çöplükte metan gazından dolayı zaman zaman patlama olduğunu vurguladı.

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sınavsız sözleşmeli personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek olan alım ilanının kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi mecliste!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bandırma yangın Haberi

bandırma yangın

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 600 Evler Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde yangın çıktı. 

İş yerinden alevlerin yükseldiği fark eden sanayi sitesi esnafı, durumu itfaiyeye haber verince, olay yerine 10 itfaiye ekibi geldi.

Müdahale edilen yangında, alevlerin başka iş yerlerine sıçramaması için çalışmalara devam...